Kendine dayanman bir şeyi ifade etmez. Biz burda en azından geçmişteki kullanıcıların tecrübesine dayanarak konuşuyoruz.Kendime dayanarak.
Kime diyorsunuz?Technopat Sosyal kurallarına göre yanılmıyorsam Türkçe yazım ve noktalamaya dikkat etmemiz gerekiyordu.
MSI Interceptor DS B1'i de kullanmadığınız anlaşıldı. Sensörü o kadar berbat ki (Bane'in sensörünün iyi olduğunu savunmuyorum) CS:GO oyununda Glock ile sıkarken sıkmıyor. Silah resmen tutukluk yapıyor. Sensör hızlı tıklamalara yetişmiyor. Gamepower Bane'de ise bir nebze daha az rastladım. Ben gözlemlerimle konuşuyorum siz internetten ''Fiyata göre artan'' yapıp gördüğünüz ilk marka olanı söylüyorsunuz. Ben hala Bane'in iyi olduğunu savunmuyorum ama bütçe buysa alınabileceğini söylüyorum.
500 TL bütçem var Gamepower Bane almalı mıyım? İyiymiş. Buyrun siz HP, Logitech markalarının giriş seviye farelerini alın ben bu bütçede Gamepower Bane önermeye devam edeceğim. Çünkü bir zararını görmedim. Neden önermeyeyim? Daha iyi daha şık program desteği var. Sadece o fare kadar dayanmaz.
Farenizde sıkıntı vardır, böyle bir durum olmuyor o farede. Everest faremde çok fazla yaşıyordum ama bahsettiğiniz durumu. Ben mağdur olduğum için başka arkadaşlar da mağdur olmasın diye uğraşıyorum fakat siz sadece bir iki ay kullandığınız farenin fanı olmuşsunuz, onun da sebebini anlayamadım.Kendime dayanarak. Ayrıca dediğim berbatlık sadece o yönde. Başka yönde bir sıkıntım yoktu. Ama gayet el kaybettirdi bana.
Aman ceza yemeyin az çekmedim ben öyle. Tabiki mağduru var hangi markanın mağduru yok ki zaten. Ben sadece kendi gözlemlerimi belirtiyorum.Yanlış anlamayın burada kimseye düşmanlık beslemiyoruz, kin duymuyoruz. Önerdiğiniz markanın birçok mağduru var. En basitinden sorunlar yaşadığınız zaman karşınızda muhattap bulamıyorsunuz.
Telefondan "bir şey, birçok" yazarken Google Klavye'nin azizliğine uğruyorum
Ben de geçmişteki bir kullanıcıyım gayet de görüşlerimi bildirebilirim.Kendine dayanman bir şeyi ifade etmez. Biz burda en azından geçmişteki kullanıcıların tecrübesine dayanarak konuşuyoruz.
Faremi garantiye yolladım değişmişlerdi. Tek farede olan bir şey değil.Farenizde sıkıntı vardır, böyle bir durum olmuyor o farede. Everest faremde çok fazla yaşıyordum ama bahsettiğiniz durumu.
Ben size düşüncenizi bildiremezsiniz demedim. Konuyu başka yerlere çekmeyin.Ben de geçmişteki bir kullanıcıyım gayet de görüşlerimi bildirebilirim.
Konuyu açan arkadaşa diyorum.Kime diyorsunuz?
Yazdığınızı tekrar okumanızı öneriyorum.Ben size düşüncenizi bildiremezsiniz demedim. Konuyu başka yerlere çekmeyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.