Gamepower Bane Alınır mı?

Kullanmak var, kullanmak var. Eşek de bir binek, at da.
75 lirası olan eşeğe, 500 lirası olan ata biner. Bütçesine göre idare edecek bir mouse yalnız iyi demiyorum bütçe eğer buysa ve aşılamıyorsa idare eder diyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Adam bütçesinden bahsetmemiş. Gidip de "bütçem şu kadar" deseydi, ben de ona göre tavsiye verirdim fakat emin ol gider, Logitech'in, HP'nin giriş seviyesi mouselarını tavsiye ederim de yine o dandik Gamepower ürünlerini tavsiye etmem.

Benim burada ileti kastığım falan da yok. Boş yere polemik yaratmaya çalışma. Araştırırsan, insanlara yardımcı olmaya çalıştığımı görürsün.

MSI Interceptor DS B1 aynı fiyat bandında. Ha siz derseniz ki ışıklı mışıklı olsun o zaman birşey demem

Bir konuda yardımcı olabileceksek sonuna kadar yardım etmeye çalışıyoruz. Alınmaz dedim ve bu konudaki yardımımın da bu olduğunu düşünüyorum. İleti kasmak gibi bir derdim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş bütçe söylesin önerelim.

MSI Interceptor DS B1'i de kullanmadığınız anlaşıldı. Sensörü o kadar berbat ki (Bane'in sensörünün iyi olduğunu savunmuyorum) CS:GO oyununda Glock ile sıkarken sıkmıyor. Silah resmen tutukluk yapıyor. Sensör hızlı tıklamalara yetişmiyor. Gamepower Bane'de ise bir nebze daha az rastladım. Ben gözlemlerimle konuşuyorum siz internetten ''Fiyata göre artan'' yapıp gördüğünüz ilk marka olanı söylüyorsunuz. Ben hala Bane'in iyi olduğunu savunmuyorum ama bütçe buysa alınabileceğini söylüyorum.

500 TL bütçem var Gamepower Bane almalı mıyım? İyiymiş. Buyrun siz HP, Logitech markalarının giriş seviye farelerini alın ben bu bütçede Gamepower Bane önermeye devam edeceğim. Çünkü bir zararını görmedim. Neden önermeyeyim? Daha iyi daha şık program desteği var. Sadece o fare kadar dayanmaz.

Neye dayanarak MSI'ın sensörünün kötü olduğunu söylüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…