Gamepower Bane, mousepadde çalışmıyor

dennyzi

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi, bende bulunan Gamepower Bane oyuncu faresi, aldığım mousepadde çalışmıyor. Bu bence benim mousepadimle ilgili bir sorun değil. İnternette gördüğüm üzere 10 TL'lik mouse pad alanda da, 70-80 TL'lik mouse pad alanda da aynı sorun var. Çözümünü bilen bir arkadaş varsa yardım edebilir mi? FPS oyunu oynadığım için masada mousepaddeki gibi akmıyor, bu da dezavantaj. Mouse pad düz, siyah; bunu da belirteyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta da belirttiğim gibi, bende bulunan Gamepower bane oyuncu faresi, aldığım mousepadde çalışmıyor. Bu bence benim mousepadimle ilgili bir sorun değil. İnternette gördüğüm üzere 10 TL'lik mouse pad alanda da, 70-80 TL'lik mouse pad alanda da aynı sorun var. Çözümünü bilen bir arkadaş varsa yardım edebilir mi? FPS oyunu oynadığım için masada mousepaddeki gibi akmıyor, bu da dezavantaj. Mouse pad düz, siyah; bunu da belirteyim.

Hocam Gamepower markası baştan kötü. Bane modeli ise komple kötü sensör konusunda falan donmaları yaşatan bir mouse. Peki Masa'da çalışıyor mu? Sadece mouse Pad'de mi çalışmıyor? Sensörleri kötü zaten. @Liberte Sergen

Hocam Gamepower markası baştan kötü. Bane modeli ise komple kötü sensör konusunda falan donmaları yaşatan bir mouse. Peki Masa'da çalışıyor mu? Sadece mouse Pad'de mi çalışmıyor? Sensörleri kötü zaten. @Liberte Sergen

Masada çalışıyor ama masa işte mouse pad gibi akmıyor sürtünme var az da olsa.
Sorun mouse da Gamepower almayın, aldırmayın. Garantisi varsa gönderin veya iade edin daha iyilerini alin.

Vallahi garantisi de bitti maalesef. Almadan önce baktım yorumlara herkes bir övüyor bir övüyor anlatamam dedim bu ne güzel bir mousemuş hemen alayım sonra bir geldi kullanıyorum falan sensörü çok kötü yorumlara bir daha baktım bu sefer öven yok herkes kötü diye gömüyor çok şansızım gerçekten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı