Çözüldü Gamepower bane sensör ve DPI çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
9
Yer
Antalya
Bugün bilgisayarı başka bir yere taşımak istedim, kablo yetişmedi bende ön tarafa taktım ve hiç mouse çalışmadı bende eski yerine aldım ve arka tarafa takınca mouse çalışıyor renk değiştirme, ileri geri tuşları, ve yukarı aşağı dönen diye bir şey vardı o çalışıyor, geleyim soruna sensör ışığı yanıyor fakat ileri geri sağ sol yaptığımda dönmüyor ve DPI tuşu çalışmıyor. Başka bilgisayarda da aynı sorun.

Çözüm
Şu an garantiye göndermek için hazırlanıyorum.
Arkadaşlar garantiden geldi ve cayır cayır çalışıyor, benim gibi mouse bozuk olanlar garantiye gönderebilirler.
Resimler.

Dosya Ekleri

• IMG_2020-12-20-14-32-13-821.jpg
    IMG_2020-12-20-14-32-13-821.jpg
    123,5 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_2020-12-20-14-32-25-366.jpg
    IMG_2020-12-20-14-32-25-366.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 144
Hocam, farklı USB portlarda deneyin. Olmazsa garantisi varsa gönderin.

Bugün bilgisayarı başka bir yere taşımak istedim, kablo yetişmedi bende ön tarafa taktım ve hiç mouse çalışmadı bende eski yerine aldım ve arka tarafa takınca mouse çalışıyor renk değiştirme, ileri geri tuşları, ve yukarı aşağı dönen diye bir şey vardı o çalışıyor, geleyim soruna sensör ışığı yanıyor fakat ileri geri sağ sol yaptığımda dönmüyor ve DPI tuşu çalışmıyor. Başka bilgisayarda da aynı sorun.

Neden Gamepower önermediklerini daha iyi anlamışsındır umarım.

Dün veya bu sabah sorun yoktu sonradan oldu.
Öncelikle geçmiş olsun. Gamepower ürün almamanızı tavsiye ederim bir daha. Bu mouseler ile sorun yaşayan binlerce kişi var emin olun. Şimdiye kadar dayanması bile mucize diyebilirim hatta. Mousenin kendisinde de sorun olabilir , USB kablosunda da sorun olabilir. Garantisi falan varsa gönderebilirsiniz.

Bende de az önce geldi mouse. Takıyorum ışık falan yanıyor. Ama mouse çalışmıyor. Hiçbir tuşu işlemiyor. Ve mouse'un sensör kısmı çok ısınıyor. Garantiye mi göndermeliyim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00