Gamepower Bane vs Rampage SMX R9

aslında ikisde aynı sadece görünümleri farklı ikisindede avalgo sensör var rgb var fakat tek fark everest bilindik bi marka ben olsam gawepower bane alırdım garanti sürecinde daha bana sıkıntı oluşturmadılar

Gamepower Bane kullanıyorum. PUBG dışında sorun yaşamadım bu mouse ile. PUBG'de bir değişiklik davranıyor. Hepsiburada üzerinden ürün yorumlarına bakarsanız anlayabilirsiniz.

Fiyatı bi tık yükseltip, n11'den 89,90'a Rampage Centaur alabilirsiniz. Şu ana dek hiçbir oyunda sorun yaşamadım.

Gamepower bane kullanıyorum. PUBG dışında sorun yaşamadım bu mouse ile. PUBG'de bir değişiklik davranıyor. Hepsiburada üzerinden ürün yorumlarına bakarsanız anlayabilirsiniz.

Gamepower Bane'i internet kafede görüp almıştım. PUBG oynamıştım gayet güzeldi sizde bir sıkıntı olabilir mi? Şu an kullanıyorum tek sıkıntısı çok hızlı reflekslerde donuyor, donuyordan kasıt ettiğim takılmalar oluyor yani bir e-sporcu bu mouseu tercih etmeyebilir ama senin, benim gibi insanlar alabilir herhangi bir sıkıntı yaşatmaz.

Gamepower Bane'i internet kafede görüp almıştım. PUBG oynamıştım gayet güzeldi sizde bir sıkıntı olabilir mi? Şu an kullanıyorum tek sıkıntısı çok hızlı reflekslerde donuyor, donuyordan kasıt ettiğim takılmalar oluyor yani bir e-sporcu bu mouseu tercih etmeyebilir ama senin, benim gibi insanlar alabilir herhangi bir sıkıntı yaşatmaz.
Benim kastettiğim de o anı refleks'te ki donmaydı :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı