Gamepower Calypso alınır mı?

Bütçe
600

Mert Göktuğ

Hectopat
Başlıkta yazdığım gibi Game Power ürünlerini almamaya özen gösteririm ama bütçem kısıtlı. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam hatırlamıyorum, 2-3 aydır falan kullanıyorum bir sorununu görmedim. Ürünün klavye üstünde ışık modları hariç renk değişim için yazılımı yok bilginiz olsun. Ha bir de adını bilmiyorum o özelliğin ama 1 tuşta yalnızca 1 renk yanıyor. Onun dışında ben memnunum şu anlık.

Ek olarak bilek desteğini çıkartamıyorsunuz.

Blue Switch bu Galax'ı gördüm ama çok fazla inceleme bulamadım klavye hakkında bir de
Bu var çok kararsızım.

Hocam Calypso modelinden memnun olan az kişi gördüm. Uzun kullanımda çok sıkıntı yaratıyor, tuşlar bir anda basmamaya başlıyor. Kısacası kronik sorunlu olabiliyor ve bu fiyat verilmez.

Gamenote kötü mal üreteceğini sanmıyorum hocam.

Peki bu bütçeye önereceğiniz hangi klavye var Galax'ya da Gamenote'ya da başka bir klavye var mı?

Peki bu bütçeye önereceğiniz hangi klavye var Galax'ya da Gamenote'ya da başka bir klavye.

Bu bütçeye pek bir seçenek kalmıyor açıkcası, 200₺ daha ekleyebilseydiniz Redragon K552 Kumara önerirdim. Araştırdığım kadarıyla bir de şu klavye varmış:

Bilmediğim bir klavye olduğu için pek güvenemiyorum. Gamenote'a veya Galax'a bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı