Merhaba, Gamepower Calypso klavyem var, 2021 yılında almıştım. 2, W, S, X ve alt tuşları arada bir tutukluk yaparak çalışmıyor. Yeni yedek switch alıp değiştirdiğimde ise sorun hala devam ediyor. Bunu nasıl tamir edebilirim ya da ne yapabilirim?
Bende de klavyenin aynısından var usbden çıkarıp tekrar takın düzeliyor.Merhaba, Gamepower Calypso klavyem var, 2021 yılında almıştım. 2, W, S, X ve alt tuşları arada bir tutukluk yaparak çalışmıyor. Yeni yedek switch alıp değiştirdiğimde ise sorun hala devam ediyor. Bunu nasıl tamir edebilirim ya da ne yapabilirim?
Fiyatlar almış başını bitmiş. Bir çözüm bulamaz isem yapacak bir şey yok.Ömrünü doldurdugunu gösteriyor yeni klavyelere bakmaya başlayın fazla bile dayanmış.
Tekrar olduğunda bunu bir deneyeceğim.Bende de klavyenin aynısından var usbden çıkarıp tekrar takın düzeliyor.
Denedim ama pek düzelmediBende de klavyenin aynısından var usbden çıkarıp tekrar takın düzeliyor.
Tuşlarını çıkarıp switche doğru üfleyin toz kaçmış olabiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.