Toprakkkk23
Kilopat
Daha fazla
Çok doğru dediniz ama bir şey söylemek istiyorum lütfen kusura bakmayın birazcık sabit kafalıyım:/ çoğu kişi önyargılı olmayın gerçekten iyi diyor çoğu kiside kullanmadan gömüyor sizce gerçekten kötü mü bir arkadaşım 2 yıldır klavyesini kullanıyor bir sıkıntı olmamış.Evet haklısınız. Ses için klavyeyi 1 yıl mı kullanmak? Yoksa Kalitesi fakat sesi olmayan klavyeyi 5 yıl kullanmak mı?
Yinede teşekkür ederim yabancılarda bilmiyor sanırım fakat linklerde RGB modelinde 10 - 35 Hz Rainbow modelde ise 1000HZ polling Rate var acaba hangisini alsam çok kararsizim pf.
350TL.
Max 350Bütçeniz nedir? Bütçenize göre klavye önerebilirim.
Gamepowera güvenmenin bir diğer nedeni ise Donanım Arşivi hep öneriyor ama bilmiyorumBütçeyi çok azıcık daha arttırıp alabilirsiniz, şahsen Gamepower markasından iyi olduğunu düşünüyorum, kendim de bu klavyeden kullanıyorum.Rampage Commander KB-RX92 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Rampage Commander KB-RX92 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Max 350.
Gamepower'a güvenmenin bir diğer nedeni ise donanım arşivi hep öneriyor ama bilmiyorum.
Bir şey sorucam merakımdan Gamepowerda 1 yıl sonra olan şey ne çoğu forumda herkes sadeceBu bütçede Logitech Prodigy öneriyoruz ama illa mekanik istiyorsanız daha kötü olan markanın mekanik klavyesine mahkumsunuz.
Bunları öneririm:Max 350
Gamepowera güvenmenin bir diğer nedeni ise Donanım Arşivi hep öneriyor ama bilmiyorum
Bir şey sorucam merakımdan Gamepower'da 1 yıl sonra olan şey ne çoğu forumda herkes sadece.
Çin Mali diye laf atmış mantıklı cevap yok size zahmet beni biraz aydınlatır mısınız?
Bildiğim kadariyla warlockta kronik bir sorun var ama doğru diyor olabilirsin bende hiç kullanmadım merakımdan soruyorum yanlış anlamaKendim Gamepower Warlock kullandım, o tak tuk sesler 4 aydan sonra azalmaya başladı ve çınlama gibi bir şeye dönüştü, elime gelen ürünün sorunlu olma ihtimali de yüksek tabii.
Teşekkür ederim aydınlatmam için ne zaman sans vermek istesem kötü yorumlar beni korkutuyor hadi bakalım alıcaz en sonunda bir şey logitech iyi gibi alabilirim.Bunları öneririm:
Trust Gxt 890 Cada RGB Mekanik Klavye Türkçe 22983 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Trust 22983 Gxt 890 Cada Rgb Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com REDRAGON K568r Dark Avenger Keyboard,rainbow, Blue Switch Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
REDRAGON K568r Dark Avenger Keyboard,rainbow, Blue Switch yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Bütçenizi 25 TL aşarak bunu da alabilirsiniz:Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Bloody B640 Aydınlatmalı Mekanik Kablolu Multimedya Oyuncu Klavye Fiyatları ve Özellikleri (Optik switchler kullanmaktadır.)
Rampage, Gamepower gibi markalar Donanım Arşivine sponsor olduğu için övüp duruyor. Aslında kalitesiz bir markadır. Çin'de logo basılıp Türkiye'de satılıyor.
Bildiğim kadariyla Warlock'ta kronik bir sorun var ama doğru diyor olabilirsin bende hiç kullanmadım merakımdan soruyorum yanlış anlama.
Teşekkür ederim aydınlatmam için ne zaman sans vermek istesem kötü yorumlar beni korkutuyor hadi bakalım alacağız en sonunda bir şey Logitech iyi gibi alabilirim.
400 TL ye kalitesiz ürün alıyoruz vay halimize...Logitech en azından güvenilir, benim tavsiye ettiğim Rampage klavyenin plastiği o kadar dandik ki üstünde Rampage yazan yer soyulmaya başladı.