Hangisi daha iyi?(ömür, dayanıklılık ve benzeri) fiyatı önemli değil başka önerirseniz 700 TL bütçem mevcut. Blue Switch istiyorum.
Blue Switch bir süreden sonra baş ağrıtabilir. Red olarak önerilerim:
ROYAL KLUDGE G87 TKL Mekanik Oyuncu Klavyesi-Mavi Backlight-Red Switch-Türkçe Tuş Düzeni / Siyah
ROYAL KLUDGE G87 TKL Mekanik Oyuncu Klavyesi-Mavi Backlight-Red Switch-Türkçe Tuş Düzeni Kompakt 87 tuşlu, yerden kazandıran ve ultra ince mekanik klavye tasarımı Masanızda çalışma alanı yaratır ve kendinizi daha rahat hissetmenizi sağlar Taşınabilir tasarım İhtiyacınız olan her yere...shop.connectgame.com.tr
Bu G87 sizin saydığınız klavyelerden daha iyi Switch konusunda. Eğer bütçeniz artarsa:
Rampage Kb-r135 Parvus Beyaz Type-c Bağlantılı Rgb Puding Tuşlu Red Switch Us Gaming Oyuncu Klavyesi - Fiyatı, Yorumları
Rampage Kb-r135 Parvus Beyaz Type-c Bağlantılı Rgb Puding Tuşlu Red Switch Us Gaming Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Rampage Ghost Oyuncu Klavye RGB Red Switch Beyaz Puding Tuşlu Haylou Fiyatı - Trendyol
Rampage Ghost Oyuncu Klavye RGB Red Switch Beyaz Puding Tuşlu Haylou yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Galax İngilizce tuş takımı ile geliyor. Ancak Gamepower'e göre daha iyi markadır. Zaten ekran kartları ile tanınıyor daha çok.
700 TL'ye Outemu almayı doğru bulmuyorum.Redragon K580 VATA RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K580 VATA RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K580 VATA RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.929,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İnternet kafede red denedim ve elim hiç alışamadı. Blue'ya alışık olduğum için basmıyor gibi hissettim.
Yani İngilizce olmasında sıkıntı yok zaten ben ezbere biliyorum tuşları ama hangisi daha uzun ömürlü? Mesela Rampage'in destek yeri parçalanmıştı arkadaşımın.
Outemu nasıl Cherry MX'den sonra en iyi olarak bilinebilir? Gateron ve Kailh nerede? Gerçi bu dediklerim Cherry MX'den daha iyi. Optik olması birşey değiştirmez.Hocam Galax Outemu Switch kullanıyor. Gamepower ise optik Switch kullanıyor. Outemu Cherry MX'ten sonra en iyi swich olarak biliniyor. Ben şahsen Galax alırdım.
700'ün içinde malzeme kalitesi de var.700 TL'ye Outemu almayı doğru bulmuyorum.
Outemu nasıl Cherry MX'den sonra en iyi olarak bilinebilir? Gateron ve Kailh nerede? Gerçi bu dediklerim Cherry MX'den daha iyi. Optik olması bir şey değiştirmez.