Gamepower Calypso vs Galax Stealth 03

Bütçe
700

Erdym

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Hangisi daha iyi?(ömür, dayanıklılık ve benzeri) fiyatı önemli değil başka önerirseniz 700 TL bütçem mevcut. Blue Switch istiyorum.

Blue Switch bir süreden sonra baş ağrıtabilir. Red olarak önerilerim:

Bu G87 sizin saydığınız klavyelerden daha iyi switch konusunda. Eğer bütçeniz artarsa:

Blue Switch bir süreden sonra baş ağrıtabilir. Red olarak önerilerim:

Bu G87 sizin saydığınız klavyelerden daha iyi Switch konusunda. Eğer bütçeniz artarsa:

İnternet kafede red denedim ve elim hiç alışamadı. Blue'ya alışık olduğum için basmıyor gibi hissettim.
Galax İngilizce tuş takımı ile geliyor. Ancak Gamepower'e göre daha iyi markadır. Zaten ekran kartları ile tanınıyor daha çok.

Yani İngilizce olmasında sıkıntı yok zaten ben ezbere biliyorum tuşları ama hangisi daha uzun ömürlü? Mesela Rampage'in destek yeri parçalanmıştı arkadaşımın.

@Erdym Red Switch anladığım kadarıyla size hafif gelmiş. Brown Switch'te bakabilirsiniz. Mavi ile Brown arasında sadece 5 g'lik fark var. Red gibi sesi az, Mavi gibi ser bir basıma sahip:

Bu üstteki üründe resime Red Switch olduğu yazılmış fakat açıklamasında Brown yazıyor.

Bunda Brown olduğu yazıyor, alırken açıklamasını okuyarak alın derim:

700 TL'ye Outemu almayı doğru bulmuyorum.

İnternet kafede red denedim ve elim hiç alışamadı. Blue'ya alışık olduğum için basmıyor gibi hissettim.

Yani İngilizce olmasında sıkıntı yok zaten ben ezbere biliyorum tuşları ama hangisi daha uzun ömürlü? Mesela Rampage'in destek yeri parçalanmıştı arkadaşımın.

Hocam Galax Outemu Switch kullanıyor. Gamepower ise optik Switch kullanıyor. Outemu Cherry MX'ten sonra en iyi swich olarak biliniyor. Ben şahsen Galax alırdım.

Hocam Galax Outemu Switch kullanıyor. Gamepower ise optik Switch kullanıyor. Outemu Cherry MX'ten sonra en iyi swich olarak biliniyor. Ben şahsen Galax alırdım.
Outemu nasıl Cherry MX'den sonra en iyi olarak bilinebilir? Gateron ve Kailh nerede? Gerçi bu dediklerim Cherry MX'den daha iyi. Optik olması birşey değiştirmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı