A alihanparlak Zeptopat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #1 Merhaba bende Gamepower CPU soğutucusu var kasamın içindeki fanlar RGB ama o Rainbow bu LED'leri kapatmak istiyorum.
Merhaba bende Gamepower CPU soğutucusu var kasamın içindeki fanlar RGB ama o Rainbow bu LED'leri kapatmak istiyorum.
Burak5415 Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 3.401 Çözümler 36 Yer Sakarya/Adapazarı Daha fazla Sistem Özellikleri R5 2400G - VEGA 11 - 8X2 16 GB DDR4 - 240GB M2 Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #2 alihanparlak dedi: Merhaba bende Gamepower CPU soğutucusu var kasamın içindeki fanlar RGB ama o Rainbow bu LED'leri kapatmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Fan pinin altında bir adet kablo olması lazım var ise onu ayırman gerekiyor Artı 0 Eksi
alihanparlak dedi: Merhaba bende Gamepower CPU soğutucusu var kasamın içindeki fanlar RGB ama o Rainbow bu LED'leri kapatmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Fan pinin altında bir adet kablo olması lazım var ise onu ayırman gerekiyor
KS KS A alihanparlak Zeptopat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #3 Yazılımdan kapatma şansımız yok mu? Artı 0 Eksi