J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 22 Haziran 2020 #11 Omagah dedi: Evet FSP iyi bir PSU diye biliyorum ama fanından anormal sesler geliyor High Power daha kaliteli bir marka sanırsam. Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa aynı kalitede ama High Power'ın Bronze sertifikası var.
Omagah dedi: Evet FSP iyi bir PSU diye biliyorum ama fanından anormal sesler geliyor High Power daha kaliteli bir marka sanırsam. Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa aynı kalitede ama High Power'ın Bronze sertifikası var.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 22 Haziran 2020 #12 Silinen üye dedi: Bana kalırsa aynı kalitede ama High Power'ın Bronze sertifikası var. Genişletmek için tıkla... Genel olarak FSP daha kaliteli bir üretici ancak modeller arası High Power daha iyi, Bronz sertifikası kalite farkına sebebiyet vermiyor. Size katılıyorum, HP alabiliyorsa almalı.
Silinen üye dedi: Bana kalırsa aynı kalitede ama High Power'ın Bronze sertifikası var. Genişletmek için tıkla... Genel olarak FSP daha kaliteli bir üretici ancak modeller arası High Power daha iyi, Bronz sertifikası kalite farkına sebebiyet vermiyor. Size katılıyorum, HP alabiliyorsa almalı.