Gamepower DarkSide Kasa ARGB Bağlantısı

biri anakarta biri güç kaynağına bağlayıp denediniz mi?
Bu 2 soket egzoz fana ait hocam. Alttakini güç kaynağına bağladım fakat diğerki için anakartta 1 adet yer var ona takıncada çalışmıyor.

Dosya Ekleri

• 20200108_112448.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 150
Kablolardan biri rgb için diğeri de çalışması için. Enteresan bir kasa cidden. Argb kasa yapıp içine kontrolcü koymamak.

Kablolardan biri rgb için diğeri de çalışması için. Enteresan bir kasa cidden. Argb kasa yapıp içine kontrolcü koymamak.

Peki bu soket nedir hocam?

Dosya Ekleri

• 20200108_112455.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 158
Kasadan geliyor bu kablo hocam tam olarak nere takılacağı hakkında hiç bir fikrim yok..

Kasadan geliyor bu kablo hocam tam olarak nere takılacağı hakkında hiç bir fikrim yok..

gerçekten enteresan bir kasa. Kontrolcü yok demek ki içinde. Kontrolcü yoksa her iki rgb de direk güç kaynağından besleniyor o zaman. Kasanın kullanma klavuzuna bir göz atın isterseniz.

gerçekten enteresan bir kasa. Kontrolcü yok demek ki içinde. Kontrolcü yoksa her iki rgb de direk güç kaynağından besleniyor o zaman. Kasanın kullanma klavuzuna bir göz atın isterseniz.

Hocam bu 2 pinden aşşağıdakini güç kaynağına bağladım,fan çalışıyor fakat ledleri çalışmıyor. Üsttekini güç kaynağına bağlayamıyoruz anakartta bir soket var oda fanın güç alması için yapılmış soket.

Dosya Ekleri

• 20200108_112448.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 143

üstteki fan çoğaltıcısı gibi duruyor. Rgb nin bir yerden beslenmesi gerekiyor. attığınız ürüne benzer kasada bir ürün yoksa eğer o aparat işinizi görebilir.

üstteki fan çoğaltıcısı gibi duruyor. Rgb nin bir yerden beslenmesi gerekiyor. attığınız ürüne benzer kasada bir ürün yoksa eğer o aparat işinizi görebilir.
Hocam bu dönüştürücüde 4 pin olan taraf dişi değil mi? Benim soketimde dişi nasıl olucak bu anlamadım.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    58,9 KB · Görüntüleme: 128
  • 20200108_112448.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 119
başka bir soket ile yapmaya çalışacaksınız demek ki. benim anlamadığım gamepower bu kasayı nasıl böyle gönderiyor. ne bir kontrolcü nede destek aparatları ilginç gerçekten. Önde ki rgb kablosunu nereye taktınız. Orada çoğaltıcı yok muydu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…