Gamepower DarkSide Kasa ARGB Bağlantısı

başka bir soket ile yapmaya çalışacaksınız demek ki. benim anlamadığım gamepower bu kasayı nasıl böyle gönderiyor. ne bir kontrolcü nede destek aparatları ilginç gerçekten. Önde ki rgb kablosunu nereye taktınız. Orada çoğaltıcı yok muydu ?
Hocam orayı dediğiniz gibi SATA ile bağladım, çalıştı.

Hocam orayı dediğiniz gibi SATA ile bağladım, çalıştı.

Argb olduğu söylenen kasanın fanlarını ve led şerit ön kısmı nasıl kasaya bağlamayı düşünüyorlar çok merak ediyorum. Kutu içeriğinden kısıp bu fiyata düşürüyorlar demek ki. Fan rgbsi için size her türlü kontrolcü şart gibi duruyor. Yada rgb ledsiz bir şekilde kullanacaksınız. Gerçekten garip bi marka. Bende kasa arıyordum sayenizde bu markayı elemiş oldum.

Argb olduğu söylenen kasanın fanlarını ve led şerit ön kısmı nasıl kasaya bağlamayı düşünüyorlar çok merak ediyorum. Kutu içeriğinden kısıp bu fiyata düşürüyorlar demek ki. Fan rgbsi için size her türlü kontrolcü şart gibi duruyor. Yada rgb ledsiz bir şekilde kullanacaksınız. Gerçekten garip bi marka. Bende kasa arıyordum sayenizde bu markayı elemiş oldum.
Kontrolcü alıcaz madem mecburen hocam, çok teşekkür ederim yardımlarınız için. En azından bir tarafı çalıştırabildik..

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı