Gamepower Eva 3 60M vs Gamepower Warlock Compact

Sypuina0

Centipat
Sizce hangisi daha iyi? Warlock Compact daha iyi gibi gözüküyordur fakat F/P, değer-değmez karşılaştırmaları ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce hangisi daha iyi? Warlock Compact daha iyi gibi gözüküyordur fakat F/P, değer-değmez karşılaştırmaları ne olur?
Gamepower sakın

Sizce hangisi daha iyi? Warlock compact daha iyi gibi gözüküyordur fakat F/P, değer-değmez karşılaştırmaları ne olur?

Sana Redragon önerebilirim şu an Sinerji'de 1300 TL olan klavye 981 TL satılıyor https://www.sinerji.gen.tr/redragon...-hotswap-seffaf-mekanik-gaming-klavye-p-51513

Hocam Gamepower'a bulaşmaması için alternatif sundum ben Warlock kullandım switch sorunları ve kart sorunu var zaten kronik sorunlu oluyor gamepowet.

Arkadaş zaten almış. Soruya gelecek olursak onu zaman belirliycek. Hanginizin tuşu ilk basmamaya başlarsa o kaybeder ve kendi yorumum Warlock'un çok şikayetlerini okudum eva 3M bence daha iyi olabilir. Ama ikisi de kötü :D.

İki klavyede hemen hemen aynı ve şu an fiyatlarını asla hak etmiyorlar.

Arkadaş klavye önerisi istememiş ki.
Hocam akakçedeki 1500tllik link farklı bir klavyeye atıyor Eva 3 60m 1200 tl civarıyken warlock compact 3000.

Arkadaş zaten almış. Soruya gelecek olursak onu zaman belirliycek. Hanginizin tuşu ilk basmamaya başlarsa o kaybeder ve kendi yorumum Warlock'un çok şikayetlerini okudum eva 3M bence daha iyi olabilir. Ama ikisi de kötü :D.
soruyu açmamın sebebi ikimizin klavyeside red switchken arkadaşın switch blue switche çok yakın bir seste benimki ona nazaran daha sessiz.

Hocam Akakçe'deki 1500TL'lik link farklı bir klavyeye atıyor Eva 3 60M 1200 TL civarıyken Warlock compact 3000.

Soruyu açmamın sebebi ikimizin klavyeside red switchken arkadaşın switch blue switche çok yakın bir seste benimki ona nazaran daha sessiz.

Warlock compact nerede 3000 TL? 1100 civarına satılıyor şu an.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı