Gamepower Eva 7 alınır mı?

Kalitesizliğini kabul ediyorum zaten fakat Türkiye menşeli olmayan bir şey Türk malı sayılmaz. O halde Passat'da Türk malı (!) :). Sonuç olarak marka Çin menşeli, genel merkezi Çin'de.

Bu forumda bu konuyu başka bir arkadaşlar daha konuşmuştuk, dejavu yaşadım.

Kısacası markanın ünlü olduğu yer o markanın menşeisini belirtmez dost.

O zaman markanın kötü bir marka olduğunda hemfikiriz gibi görünüyor. :)

O zaman markanın kötü bir marka olduğunda hemfikiriz gibi görünüyor. :)
Evet hocam kesinlikle ama Türk markalarına ön yargı beslemenizi doğru bulmuyorum. Gamepower da zaten Türk menşeili bir marka değil. İşini iyi yapan örneğin Wraith ve Furylevel var. Belki de adını bilmediğim daha bir çok Türk markası vardır.

Logitech G213 Prodigy Klavye RGB Oyuncu Klavyesi Siyah Türkçe Kablolu Fiyatı - Trendyol Tartışmanızı bölmüş gibi oldum ama :D Kablolu bu fiyata neredeyse hiç yok. Bundan alınır mı?
Hocam, membran bir klavye önermem. Arkadaşın da dediği gibi, sarı siteden Aula F75 bakmanızı öneririm. Eğer kablolu tercih ediyorsanız, Attack Shark K75 modeline de göz atabilirsiniz. Sarı sitedeki Aula F75’in açıklamalarına dikkat edin, bazı ürünler 2. el olabilir, ancak çoğu sıfırdır.

Hiç yoksa kablolu önerisi istiyorum hocam. Ne önerirsiniz? Bilindik sitelerdem olsun peşin taksitle alabileceğim.
Hocam yani bu bütçede önerdiklerim var maalesef ki başka yok. Ya isteklerinizi ya da bütçenizi değiştirmenizi öneriyorum. Diğer türlü kullan at bir klavye alacaksınız, paranıza yazık olacak.

Hocam, membran bir klavye önermem. Arkadaşın da dediği gibi, sarı siteden Aula F75 bakmanızı öneririm. Eğer kablolu tercih ediyorsanız, Attack Shark K75 modeline de göz atabilirsiniz. Sarı sitedeki Aula F75’in açıklamalarına dikkat edin, bazı ürünler 2. el olabilir, ancak çoğu sıfırdır.
İkisinede bakmıştım ama gözüme pek güzel gelmemişti. Akşam sipariş edeceğim ne önerirsiniz başka?
Hocam yani bu bütçede önerdiklerim var maalesef ki başka yok. Ya isteklerinizi ya da bütçenizi değiştirmenizi öneriyorum. Diğer türlü kullan at bir klavye alacaksınız, paranıza yazık olacak.
Razer Ornata falan bakmıştım onlar nasıldır?

Hocam, membran bir klavye önermem. Arkadaşın da dediği gibi, sarı siteden Aula F75 bakmanızı öneririm. Eğer kablolu tercih ediyorsanız, Attack Shark K75 modeline de göz atabilirsiniz. Sarı sitedeki Aula F75'in açıklamalarına dikkat edin, bazı ürünler 2. el olabilir, ancak çoğu sıfırdır.

Attack Shark K75 şu anda ben kullanıyorum ve memnunum. Bu linkten 1250 TL'ye almıştım, ancak bu fiyata da alınabilir. :)

İkisine de bakmıştım ama gözüme pek güzel gelmemişti. Akşam sipariş edeceğim ne önerirsiniz başka?

Razer Ornata falan bakmıştım onlar nasıldır?

Hocam, dediğim gibi membran bir klavye önermem. Eğer bütçeniz varsa, Wraith'deki klavyelere göz atabilirsiniz. Ancak şu anki fiyat aralığında Aula F75 ve Attack Shark K75 gerçekten güzel seçenekler. İki klavye de full RGB ve oldukça kaliteli, pişman olacağınızı sanmıyorum bu fiyata.

Attack Shark K75 şu anda ben kullanıyorum ve memnunum. Bu linkten 1250 TL'ye almıştım, ancak bu fiyata da alınabilir. :)

Hocam, dediğim gibi membran bir klavye önermem. Eğer bütçeniz varsa, Wraith'deki klavyelere göz atabilirsiniz. Ancak şu anki fiyat aralığında Aula F75 ve Attack Shark K75 gerçekten güzel seçenekler. İki klavye de full RGB ve oldukça kaliteli, pişman olacağınızı sanmıyorum bu fiyata.
Ünlü markaları neden fazla önermiyorsunuz? Merak ettim. Mouse olarakta G305 kullanıyorum ben 1-2 senedir hiçbir sorunum yok. Çoğu insan Logitech kullanma falan diyordu. Nedeni nedir acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı