Gamepower Eva 7 alınır mı?

Bütçeyi 2500'a kadar çıkarabilirim daha da çıkmaz maalesef. Sizi de anladım. O yüzden hala bekleyeceğim.

Anladım. G305'te hiç kronik bir sorun falan sezmemiştim. Sadece orta seviye bir oyuncuyum. arkadaşlarla oynuyoruz pek bir hata sezmedim.

Eğer bir tarafta mekanik klavye, diğer tarafta membran klavye (örneğin G305 klavye) kullanırsanız, özellikle CS2 veya Valorant gibi oyunlarda aradaki farkı net bir şekilde hissedersiniz. Mekanik klavyeler, çok hızlı tepkime süreleri sunarken, membran klavyeler gecikmeli bir tepki verir. Örneğin, eğilme tuşuna bastığınızda membran klavyelerde hafif bir gecikme olur ve bu da oyun sırasında ölme olasılığınızı artırabilir. Hani derler ya, e-sporcular fark eder' diye; bu yalnızca profesyoneller için değil. Mekanik ve membran klavyeleri yan yana kullanınca, membranın oyunlar için hiç uygun olmadığını çok rahat anlarsınız. Membran klavyeler sadece ofis kullanımı için uygundur. Klavyeden anlamayanları cezbetmek için üzerine ışık koyup fahiş fiyatlara satıyorlar.

@NormalVatandas Akko markası süperdir.

Attığınız klavyeler %60. Konu sahibi %60 klavyelerden bıktığı için TKL arıyor. Ayrıca AK680 tavsiye etmem, hele ki bu fiyatlara asla alınmaz. T60'da aynı şekilde. K617'de son seçenektir.

Önerdiğiniz klavyeleri muhtemelen arkadaş tercih etmeyecektir çünkü F tuşlarını ayrı istiyor.

Attığınız klavyeler %60. Konu sahibi %60 klavyelerden bıktığı için TKL arıyor. Ayrıca AK680 tavsiye etmem, hele ki bu fiyatlara asla alınmaz. T60'da aynı şekilde. K617'de son seçenektir.
Tam onu yazacaktım hepsi %60 Şuanki kullandığımda %60 zaten

Attığınız klavyeler %60. konu sahibi %60 klavyelerden bıktığı için TKL arıyor. Ayrıca AK680 tavsiye etmem, hele ki bu fiyatlara asla alınmaz. T60'da aynı şekilde. K617'de son seçenektir.

Önerdiğiniz klavyeleri muhtemelen arkadaş tercih etmeyecektir çünkü F tuşlarını ayrı istiyor.

Hepsiburada ve Trendyol istedi ve sadece bunlar mantıklı orada.

Tam onu yazacaktım hepsi %60 Şuanki kullandığımda %60 zaten

Eğer diğer İncehesap, Gaming.Gen.TR gibi siteleri kabul etsen seçenek var zaten

Hepsiburada ve Trendyol istedi ve sadece bunlar mantıklı orada.

Eğer diğer İncehesap, Gaming.Gen.TR gibi siteleri kabul etsen seçenek var zaten
Hocam peşin taksit olsun AliExpress'te olur Zaten bilindik derkenpeşin taksit yapabileceğim siteleri demiştim.

Renk sorun olmayacaksa;
DAREU EK75 Pro Beyaz/Siyah - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB - (fiyatının düşmesini bekleyin)
DAREU EK75 Pro - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB - Dream Switch (fiyatının düşmesini bekleyin)
Amazon.com.tr (fiyatının düşmesini bekleyin)
Yunzii X75 Mekanik Klavye (bence ışığı rahatsız eder yine de bir seçenek)

Bu önerdiklerimden en iyisi tabii ki Akko olanlardır, hatta bence bütçe daha da yukarı çıkarsa düşünmeden 5075B Plus alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…