Bütçeyi 2500'a kadar çıkarabilirim daha da çıkmaz maalesef. Sizi de anladım. O yüzden hala bekleyeceğim.
Anladım. G305'te hiç kronik bir sorun falan sezmemiştim. Sadece orta seviye bir oyuncuyum.arkadaşlarla oynuyoruz pek bir hata sezmedim.
AKKO 5087S QMK Midnight TKL RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Linux, Mac ve Windows’ta gelişmiş klavye yapılandırması için QMK’yı destekler, Hotswap edilebilir.www.gaming.gen.tr AKKO 5075B Plus Black - Silver V3 Cream Blue Pro Switch RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
5075B Plus Black – Silver, kompakt tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
Attığınız klavyeler %60. Konu sahibi %60 klavyelerden bıktığı için TKL arıyor. Ayrıca AK680 tavsiye etmem, hele ki bu fiyatlara asla alınmaz. T60'da aynı şekilde. K617'de son seçenektir.Eğer bir tarafta mekanik klavye, diğer tarafta membran klavye (örneğin G305 klavye) kullanırsanız, özellikle CS2 veya Valorant gibi oyunlarda aradaki farkı net bir şekilde hissedersiniz. Mekanik klavyeler, çok hızlı tepkime süreleri sunarken, membran klavyeler gecikmeli bir tepki verir. Örneğin, eğilme tuşuna bastığınızda membran klavyelerde hafif bir gecikme olur ve bu da oyun sırasında ölme olasılığınızı artırabilir. Hani derler ya, e-sporcular fark eder' diye; bu yalnızca profesyoneller için değil. Mekanik ve membran klavyeleri yan yana kullanınca, membranın oyunlar için hiç uygun olmadığını çok rahat anlarsınız. Membran klavyeler sadece ofis kullanımı için uygundur. Klavyeden anlamayanları cezbetmek için üzerine ışık koyup fahiş fiyatlara satıyorlar.
@NormalVatandas Akko markası süperdir.
Eğer bir tarafta mekanik klavye, diğer tarafta membran klavye (örneğin G305 klavye) kullanırsanız, özellikle CS2 veya Valorant gibi oyunlarda aradaki farkı net bir şekilde hissedersiniz. Mekanik klavyeler, çok hızlı tepkime süreleri sunarken, membran klavyeler gecikmeli bir tepki verir. Örneğin, eğilme tuşuna bastığınızda membran klavyelerde hafif bir gecikme olur ve bu da oyun sırasında ölme olasılığınızı artırabilir. Hani derler ya, e-sporcular fark eder' diye; bu yalnızca profesyoneller için değil. Mekanik ve membran klavyeleri yan yana kullanınca, membranın oyunlar için hiç uygun olmadığını çok rahat anlarsınız. Membran klavyeler sadece ofis kullanımı için uygundur. Klavyeden anlamayanları cezbetmek için üzerine ışık koyup fahiş fiyatlara satıyorlar.
AKKO 5087S QMK Midnight TKL RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Linux, Mac ve Windows’ta gelişmiş klavye yapılandırması için QMK’yı destekler, Hotswap edilebilir.www.gaming.gen.tr AKKO 5075B Plus Black - Silver V3 Cream Blue Pro Switch RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
5075B Plus Black – Silver, kompakt tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
Eğer bir tarafta mekanik klavye, diğer tarafta membran klavye (örneğin G305 klavye) kullanırsanız, özellikle CS2 veya Valorant gibi oyunlarda aradaki farkı net bir şekilde hissedersiniz. Mekanik klavyeler, çok hızlı tepkime süreleri sunarken, membran klavyeler gecikmeli bir tepki verir. Örneğin, eğilme tuşuna bastığınızda membran klavyelerde hafif bir gecikme olur ve bu da oyun sırasında ölme olasılığınızı artırabilir. Hani derler ya, e-sporcular fark eder' diye; bu yalnızca profesyoneller için değil. Mekanik ve membran klavyeleri yan yana kullanınca, membranın oyunlar için hiç uygun olmadığını çok rahat anlarsınız. Membran klavyeler sadece ofis kullanımı için uygundur. Klavyeden anlamayanları cezbetmek için üzerine ışık koyup fahiş fiyatlara satıyorlar.
Tam onu yazacaktım hepsi %60 Şuanki kullandığımda %60 zatenAttığınız klavyeler %60. Konu sahibi %60 klavyelerden bıktığı için TKL arıyor. Ayrıca AK680 tavsiye etmem, hele ki bu fiyatlara asla alınmaz. T60'da aynı şekilde. K617'de son seçenektir.
Attığınız klavyeler %60. konu sahibi %60 klavyelerden bıktığı için TKL arıyor. Ayrıca AK680 tavsiye etmem, hele ki bu fiyatlara asla alınmaz. T60'da aynı şekilde. K617'de son seçenektir.
Önerdiğiniz klavyeleri muhtemelen arkadaş tercih etmeyecektir çünkü F tuşlarını ayrı istiyor.
Tam onu yazacaktım hepsi %60 Şuanki kullandığımda %60 zaten
Tam onu yazacaktım hepsi %60 şu anki kullandığımda %60 zaten
Akkoyla aynı fiyatta. Kesinlikle Akko tercih edilmelidir. Yine başta söylediğime dönüyor, sadece markaya para ödersiniz.Hocam 3K ya çıkabilirseniz öbür bilgisayarımda kullandığım Asus tuf önerebilirim ama Akko da iyi bir seçenek.
Hocam peşin taksit olsun AliExpress'te olurHepsiburada ve Trendyol istedi ve sadece bunlar mantıklı orada.
Eğer diğer İncehesap, Gaming.Gen.TR gibi siteleri kabul etsen seçenek var zaten