Gamepower Eva 7 alınır mı?

Bütçe
2000

Aula F75 bu fiyatlara alınmaz, alternatifleri çıktı. Temu'dan 1kya bulursan alınır anca.

N11 gibi yerlerin yorumlarına bakacaksak Trendyol PC de alalım. Reddit'e falan bakarsan madin bir sürü sorununun olduğunu görebilirsin. Ve alternatifleri de çok.

W75 ilk çıktığında sorunlar ile çıktı ve kimse memnun değildi. W60 da yeni çıktı ve sorunlara karşı şu anda alınması doğru olmaz.

Sıkıntısı falan ne hocam malzeme kalitesini saymaz isek?

Hocam Rampage ve Gamepower kötü markalar malzemeleri kalitesiz sorunlu ürünler üretiyorlar F/P ürün yapacağız diye en kötü ne varsa onu koyuyolsr.

Ajazz AK680 Max bakın hocam bu bütçede en F/P ürün.

Aula F75 bu fiyatlara alınmaz, alternatifleri çıktı. Temu'dan 1kya bulursan alınır anca.

Temu pek içime sinmiyor bütçeyi zorlayabilirim zaten 2500'e.

dostum eva 7 kullanıyorum 1 yıldır ilk 6 7 ay sorun yok ama sonradan bazı tuşlar tutukluk yapıyor bazıları hiç çalışmıyor benim şuan 6 7 tuş bozuldu tutukluk yapıyor önermem uzun vade için

Dostum Eva 7 kullanıyorum 1 yıldır ilk 6 7 ay sorun yok ama sonradan bazı tuşlar tutukluk yapıyor bazıları hiç çalışmıyor benim şu an 6 7 tuş bozuldu tutukluk yapıyor önermem uzun vade için.

Hocam büyük ihtimalle Aula F75 alıp lazer kesim (harfleri RGB'ye göre değişen türden) bir keycaps alıp öyle kullanacağım mesajın için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…