Gamepower Eva 7 alınır mı?

Bütçe
2000
Ben böyle düşünmüyorum kullananlar memnun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
istersen sarı siteden veya ucuza bulabilirsen farklı bir yerden. Aula F75 alabilirsin uzun zamandır kullanıyorum sesinden falan da memnunum güzel klavyedir.

Aula F75 bu fiyatlara alınmaz, alternatifleri çıktı. Temu'dan 1kya bulursan alınır anca.

Memnun birçok kişi gösterebilirim hatta siz de bakabilirsiniz Wraith sitesindeki yorumlar orası olmazsa Hepsiburada N11 Trendyol da bir sürü memnun kişi gösterebilirim illaki sorun yaşayan vardır hiç sorunsuz bir ürün zaten yok.

N11 gibi yerlerin yorumlarına bakacaksak Trendyol PC de alalım. Reddit'e falan bakarsan madin bir sürü sorununun olduğunu görebilirsin. Ve alternatifleri de çok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Wraith W60 incelemesi bu arada W75 kullananlar da bayağı memnun forum da bile görebilirsin.

W75 ilk çıktığında sorunlar ile çıktı ve kimse memnun değildi. W60 da yeni çıktı ve sorunlara karşı şu anda alınması doğru olmaz.

Arkadaşlar şu anda dandik sayılmayacak ama çok da iyi olmayan bir klavye kullanıyorum (Izoly marka), yeni bir klavye almak istiyorum Gamepower Eva 7'yi çok beğendim.
Klavye hakkında forumda 2 tane konu gördüm alınmaz, uzak durun şu markadan cart curt tarzı mesajlar gördüm. Bilgisi olan varsa neden alınmayacağını ve ne almam gerektiğini açıklayabilir mi?(Eğer farklı öneri yapacaksanız Türkçe Q 2.4GHz bandında çalışabilen klavye atmaya çalışırsa sevinirim)
dostum eva 7 kullanıyorum 1 yıldır ilk 6 7 ay sorun yok ama sonradan bazı tuşlar tutukluk yapıyor bazıları hiç çalışmıyor benim şuan 6 7 tuş bozuldu tutukluk yapıyor önermem uzun vade için

Dostum Eva 7 kullanıyorum 1 yıldır ilk 6 7 ay sorun yok ama sonradan bazı tuşlar tutukluk yapıyor bazıları hiç çalışmıyor benim şu an 6 7 tuş bozuldu tutukluk yapıyor önermem uzun vade için.

Hocam büyük ihtimalle Aula F75 alıp lazer kesim (harfleri RGB'ye göre değişen türden) bir keycaps alıp öyle kullanacağım mesajın için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı