Gamepower Eva 7 alınır mı?

Bütçe
2000
Memnun birçok kişi gösterebilirim hatta siz de bakabilirsiniz Wraith sitesindeki yorumlar orası olmazsa Hepsiburada N11 Trendyol da bir sürü memnun kişi gösterebilirim illaki sorun yaşayan vardır hiç sorunsuz bir ürün zaten yok.

N11, Trendyol gibi sitelerdeki kullanıcı yorumları bir şey ifade etmiyor. Bilindik site olduğu için çoğu kişi iyi yorum yapıyor. Eğer birazcık Reddit'te ya da forumlarda gezersen kimin memnun olup kimin memnun olmadığını görürsün.

Memnun birçok kişi gösterebilirim hatta siz de bakabilirsiniz Wraith sitesindeki yorumlar orası olmazsa Hepsiburada N11 Trendyol da bir sürü memnun kişi gösterebilirim illaki sorun yaşayan vardır hiç sorunsuz bir ürün zaten yok.

Hocam oradaki anlık yorumlar değil forumlardaki piyasadaki 1 aylık deneyimle yazılmış yorumlar önemli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Wraith W60 incelemesi bu arada W75 kullananlar da bayağı memnun forum da bile görebilirsin.

Hocam W75 laf yok ama W60 farklı switchle sunuldu piyasaya bir sorunu var mı onu bile bilmiyoruz.

Ayrıca ben sponsorlu hiçbir incelemeye inanmıyorum allayıp pulluyolar. Sanarsın ATK RS6 tanıtıyor.

Hocam oradaki anlık yorumlar değil forumlardaki piyasadaki 1 aylık deneyimle yazılmış yorumlar önemli.

Hocam W75 laf yok ama W60 farklı switchle sunuldu piyasaya bir sorunu var mı onu bile bilmiyoruz.

Madlions Mad 60 veya 68 de sorun yaşayan bu forumdan 1 aylık deneyimle yazıldıysa atarsan bakmak isterim

Fgg madlions MAD60/68 HE alınır mı? 2. mesaja bakın hocam.

Bu konudaki yorumları okuyun hocam.

Tamam 1 tane sorun yaşamış arkadaş. Çift basıyormuş şuradan örnek vereyim ben de Aula F75 kullanıyorum bayağı uzun zamandır hem de hiç sorun yaşamadım ama bu klavyeden kullanıp ta yine switch sorunu yaşayan insanları gördüm hatta 2.4 GHz ile gecikme yaşayanlar da olmuş ama ben yaşamadım ve yaşamayan bir çoğunluk da var yani 1 tane ürün sıkıntılı diye koca marka kötü olmuyor

Tamam 1 tane sorun yaşamış arkadaş. Çift basıyormuş şuradan örnek vereyim ben de Aula F75 kullanıyorum bayağı uzun zamandır hem de hiç sorun yaşamadım ama bu klavyeden kullanıp ta yine switch sorunu yaşayan insanları gördüm hatta 2.4 GHz ile gecikme yaşayanlar da olmuş ama ben yaşamadım ve yaşamayan bir çoğunluk da var yani 1 tane ürün sıkıntılı diye koca marka kötü olmuyor.

Tam F75e bakıyordum hocam bir sıkıntısı vs var mı önerir misiniz?

Tam F75e bakıyordum hocam bir sıkıntısı vs var mı önerir misiniz?

Aula F75 eğer ki fiyatı uygunsa alabilirsin ama fiyatı önemli forumdaki çoğu insan zamanında ucuza aldı indirimle ama klavye gerçekten güzel sesi falan da hoş bakabilirsin YouTube'dan hoşuna gider yani beyazını kullanıyorum switchler de şu ana kadar bir sorun yaşamadım he yaşarsam da yanında 2 3 tane switch göndermişlerdi değişebiliyorsun yazılımı vs var RGB renk ayarı yapılıyor kablosuz kullanılıyor ve malzeme kalitesi bayağı sağlam çok ağır diyebilirim

Aula F75 Mekanik Rgb Tkl Gray Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Mavi Fiyatları ve Özellikleri zaten yorumlara da bakılırsa bir sorun göremedim ama dediğim gibi kablosuz olarak kullanıcaksan oyun için uygun değil diyorlar genelde yani biraz gecikme yapıyormuş ama kablolu olarak sorun yaşamazsın

Ben de Aula F75 için keycaps bakıyordum biraz cool gözüksün😁

Son düzenleme:
Bütçeyi arttırabilirsem F75 almayı düşünüyorum.

Klavyenin sağ üstünde yuvarlak bir buton var oraya bastığında ses kapatıp açabiliyosun veya döndürdüğünde ses yükseltip alçaltabiliyosun bu benim bayağı işime yarıyor diyebilirim veya istersen orayı RGB moduna çevirip bastığında RGB renk değiştiriyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı