Gamepower Fenix alınır mı?

CancaZ

Hectopat
Dostlar, şu an indirimde hâlihazırda olan Gamepower Fenix, PixArt’ın 3311 sensörünü kullanıyor. Bu sensörü Havit’in ve Attack Shark’ın da fareleri kullanmakta. Fakat bu fareyi tam alacakken bir tane kötü yorum gördüm, yorum şöyle:

Ürün kasası güzel ancak devamlı bağlantı kesilmesi oluyor. Kablolu da bağlasanız kesinti olmaya devam ediyor. O sebepten iade ettim. Önermiyorum.

Yorum aynen bu şekilde. Bu yüzden almaktan vazgeçtim fakat bu yorum ne kadar doğru, ne kadar yanlış bilmiyorum. Ama benim tahminim, kullanıcı bence driver’ından 1000 Hz’e ayarlamamış veya Bluetooth modunda bağlanmış. Kablolu bağlanmasına rağmen takılma olmasının nedeni Hz’i ayarlamaması gibi geldi. Bilmiyorum, ne dersiniz? Bu mouse alınır mı? Bu yorum yüzünden almadım, yoksa hemen alacaktım.

Bende tahmin yürütürsem piyasa da Pixart'ın 2 sensörü kullanılıyor genellikle birisi PAW 3395 diğeri de PAW 3950. PAW 3311 cidden kronik sorunlu olabilir ki o yüzden az görmüş olabilirim bende. Lakin senin dediğin mantıkta olabilir. Bu mouselar yerine Wraith'ten baksana. Orada olumsuz yorum çok daha az ve bot bastıklarını düşünmüyorum.

Ek olarak Gamepower'ın klavyelerini beğeniyorum diğer ürünleri bana pek sağlam gelmiyor hatta mouse modellerinden bazılarının tasarımı da çok abartlı sanki ufak yaştaki çocuklar için yapılmış gibi. Zira kalitesi konusunda da tartışılır.

Bende tahmin yürütürsem piyasa da Pixart'ın 2 sensörü kullanılıyor genellikle birisi PAW 3395 diğeri de PAW 3950. PAW 3311 cidden kronik sorunlu olabilir ki o yüzden az görmüş olabilirim bende. Lakin senin dediğin mantıkta olabilir. Bu mouselar yerine Wraith'ten baksana. Orada olumsuz yorum çok daha az ve bot bastıklarını düşünmüyorum.
Sorun 3311 de değil mouse un firmwaresindedir yada mcu su dandik bir şeydir. 3311 eskinin iyi sensörlerinden biri çünkü. Ayrıca wraithte bu fiyatlarda satılan fare yok maalesef.

Sorun 3311 de değil mouse un firmwaresindedir yada mcu su dandik bir şeydir. 3311 eskinin iyi sensörlerinden biri çünkü. Ayrıca wraithte bu fiyatlarda satılan fare yok maalesef.
Doğrudur hatta bu daha muhtemel. Ürüne de şimdi baktığımda 1000TL'nin bile altında olduğunu gördüm. Elektronik cihazlarda 1000TL altındaki ürünler genellikle pek iyi olmuyor doğal olarak. Bu yüzden biraz daha paranın birikip Wraith veya Amazon'dan güzel bir mouse alınması daha iyi olur. Güzel mouse derken koleksiyoncu gibi 4000 - >10000 liranın üstündeki modeller kadar değil elbette.

Doğrudur hatta bu daha muhtemel. Ürüne de şimdi baktığımda 1000TL'nin bile altında olduğunu gördüm. Elektronik cihazlarda 1000TL altındaki ürünler genellikle pek iyi olmuyor doğal olarak. Bu yüzden biraz daha paranın birikip Wraith veya Amazon'dan güzel bir mouse alınması daha iyi olur. Güzel mouse derken koleksiyoncu gibi 4000 - >10000 liranın üstündeki modeller kadar değil elbette.
Maalesef haklısın hocam. Bu fiyatta alınacak çoğu mouse zaten biraz kumara girecektir kalite konusunda.

Gamepower olan hiçbir ürünlerini tavsiye etmiyorum.

Buna katılmıyorum neredeyse 4 senedir Gamepower Ogre kullanıyorum hiçbir sorun çıkarmadı.

Anladım yani 3311 sensöre sahip bir fareyi önermiyorsunuz sanırım o zaman bu fareyi almıyorum Wraith de VXE R1 buldum hoşuma da gitti belki onu alabilirim fenix in tasarımı kadar hoşuma gitmese de güzel.

Buna katılmıyorum neredeyse 4 senedir Gamepower Ogre kullanıyorum hiçbir sorun çıkarmadı.

Anladım yani 3311 sensöre sahip bir fareyi önermiyorsunuz sanırım o zaman bu fareyi almıyorum Wraith de VXE R1 buldum hoşuma da gitti belki onu alabilirim fenix in tasarımı kadar hoşuma gitmese de güzel.

Fenixden vazgeçsem de normalde 3311 sensöre sahip Havit Gamenote 955wb yi düşünüyordum fiyatından ötürü dedim acaba fenix mi alsam diye de vazgeçtim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı