Gamepower Force gamepad alınır mı?

Bütçe
0-1500

osman1929

Femtopat
Daha fazla  
Bu akşam ince hesapta Gamepower Force gamepad indirime girecek. fiyati iyi gibi geldi, nette pek bilgi yok kimse video da çekmemiş. Sizce alınır mı? 1K gibi bir fiyata iner diye düşünüyorum. PC uzerinden kablosuz Forza, RD2 ve savaş oyunu oynamak istiyorum. Hall effect var galiba bunda oyunda deneyimi ne kadar etkiliyor bilmiyorum ama sizler ne dersiniz?

Bu akşam ince hesapta Gamepower Force gamepad indirime girecek. fiyati iyi gibi geldi, nette pek bilgi yok kimse video da çekmemiş. Sizce alınır mı? 1K gibi bir fiyata iner diye düşünüyorum. PC uzerinden kablosuz Forza, RD2 ve savaş oyunu oynamak istiyorum. Hall effect var galiba bunda oyunda deneyimi ne kadar etkiliyor bilmiyorum ama sizler ne dersiniz?
Gamepower, Rampage, Gamebooster gibi markaların genel olarak ürünleri alınmaz o gamepadin pek sağlam olduğunuda düşünmüyorum.

1K'ya düşerse tabii ki alınabilir. Şu anki fiyatına 200 TL falan ekleyince daha kaliteli ürünler bulunabiliyor tabii ki.

Ögrenciyim hocam sistemi iyi dizdim boyle ufak şeylere para kalmadi. D
Bu tarz şeylere 2-3K para vermek istemiyorum. Öneriniz tavsiyeniz olursa sevinirim.

Gamepower, Rampage, Game Booster gibi markaların genel olarak ürünleri alınmaz o gamepadin pek sağlam olduğunu da düşünmüyorum.

Bende çok duydum indirim guzel olursa denemeyi dusunuyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Ögrenciyim hocam sistemi iyi dizdim boyle ufak şeylere para kalmadi. D
Bu tarz şeylere 2-3K para vermek istemiyorum. Öneriniz tavsiyeniz olursa sevinirim.

Bende çok duydum indirim guzel olursa denemeyi dusunuyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Bütçeniz varsa gamepad gibi önemli bir parçada ucuza kaçmayın bence. 2K bile bütçe ayırsanız güzel gamepadler var.

Yeni bir ürün heralde. Ne bir videosu nede bir incelemesi var. Bu kadar ucuza hall effect analoglara sahip olması beni de cezbetti ama Gamepower'da güven vermiyor. Biri alıp inceleyebilse güzel olurdu.

Bu ürün fason üretim bir model; Aolion tarafından AL-NS2286 adıyla üretiliyor.
1100 TL’ye alabileceğin en iyi gamepad diyebilirim. Bütçen daha fazla değilse alabilirsin, ancak bütçen uygunsa daha iyi alternatifler önerebilirim.
Ayrıca bu ürün, EasySMX X15 ile aynı modeldir. Hatta EasySMX X15 sahibi olanlar teyit edebilir; arkasındaki etikette AL-NS2286 yazar.
Dilersen EasySMX X15’in videolarına da bakabilirsin.

Bu ürün fason üretim bir model; aolion tarafından AL-NS2286 adıyla üretiliyor.
1100 TL'ye alabileceğin en iyi gamepad diyebilirim. Bütçen daha fazla değilse alabilirsin, ancak bütçen uygunsa daha iyi alternatifler önerebilirim.
Ayrıca bu ürün, EasySMX X15 ile aynı modeldir. Hatta EasySMX X15 sahibi olanlar teyit edebilir; arkasındaki etikette AL-NS2286 yazar.
Dilersen EasySMX X15'in videolarına da bakabilirsin.

Kararsiz kaldim hocam yukarıda arkadaş ganktan önermiş 1500 gibi oluyor siz ne onerirsiniz tavsiyeniz hangi yonde olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı