Gamepower Force gamepad alınır mı?

Bütçe
0-1500
Kararsiz kaldim hocam yukarıda arkadaş ganktan önermiş 1500 gibi oluyor siz ne onerirsiniz tavsiyeniz hangi yonde olur.
Hocam Diavelin arkadaşımız ne öneriyorsa gözü kapalı alın. Gamepad master kendisi :) Bahsettiği EasySMX X15'i kardeşim kullandı RT tuşlarında yaylarda ötme dışında bir sorun olmadı. Karar sizin.

Bunu yazarken hala stok var 21 adet olarak sizde yanlış gözüküyor iyi bakın.
Ben alıcı değilim Gaming gecesi sayfasına bakıyodum sadece :D

Kararsiz kaldim hocam yukarıda arkadaş ganktan önermiş 1500 gibi oluyor siz ne onerirsiniz tavsiyeniz hangi yonde olur.
Bunun bir üst modeli olarak BBW Aether var; mekanik D-Pad, mekanik omuz tuşları ve ekranla geliyor, ayrıca yazılım desteği de mevcut.
Bu yüzden paranız varsa BBW Aether almanızı öneririm.
Ancak GamePower’ın bu ürünü, Machenike G1’den özellik olarak daha iyi; ekstra tuşlar gibi artıları var.
Bu nedenle, bu fiyata GamePower Force varken G1 almanızı önermem.

Hocam Diavelin arkadaşımız ne öneriyorsa gözü kapalı alın. Gamepad master kendisi :) Bahsettiği EasySMX X15'i kardeşim kullandı RT tuşlarında yaylarda ötme dışında bir sorun olmadı. Karar sizin.

Ben alıcı değilim Gaming gecesi sayfasına bakıyodum sadece :D
Bu forumda nadiren takılıyorum, o yüzden buradaki insanlar beni pek tanımıyor.
Ama diğer forumda gamepad denilince genelde beni etiketliyorlar.

Bunun bir üst modeli olarak BBW Aether var; mekanik D-Pad, mekanik omuz tuşları ve ekranla geliyor, ayrıca yazılım desteği de mevcut.
Bu yüzden paranız varsa BBW Aether almanızı öneririm.
Ancak GamePower’ın bu ürünü, Machenike G1’den özellik olarak daha iyi; ekstra tuşlar gibi artıları var.
Bu nedenle, bu fiyata GamePower Force varken G1 almanızı önermem.

Bu forumda nadiren takılıyorum, o yüzden buradaki insanlar beni pek tanımıyor.
Ama diğer forumda gamepad denilince genelde beni etiketliyorlar.
Gamepad denilince bir markasın hocam :) Sen gamepad konusunda ben direksiyon konusunda arkadaşları doğruya yönlendirmek için çabalıyoruz :D

Bu arada BBW Aether'in ekranının işlevi nedir tam olarak?

Gamepad denilince bir markasın hocam :) Sen gamepad konusunda ben direksiyon konusunda arkadaşları doğruya yönlendirmek için çabalıyoruz :D

Bu arada BBW Aether'in ekranının işlevi nedir tam olarak?
Uygulama olmadan doğrudan cihaz üzerinden ayar yapabiliyorsunuz; ayrıca pilin tam doluluk oranını da görebiliyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı