Gamepower GP-650 80+ Bronze PSU Nasıldır ?

ErenNmn

Decapat
Arkadaşlar hazır bir sistem buldum incehesap.com sitesinde. İçerisinde GTX 1660 Ti ekran kartı, 16 GB RAM ve Ryzen 5 2600 bulunuyor fakat PSU Gamepower GP-650 80+ Bronze modeli ve degistiremiyorum. PSU'nun içerisinde kaliteli Japon kapasitör bulunuyor bu bir artı sanırsam. Sizce sistemi taşır mı bu PSU?

2 Adet kullandım fena değil. Tabi yüksek sistemlere bu tip marka tavsiye etmiyorum, çünkü daha düşük sistemlerde gamepower kullandım. Nede olsa ucuz etin yahnisi yenmiyor. 100 Lira daha koy daha verimli bir güç kaynağı al. Cooler master,Xigmatek,Thermaltake vb. İçin rahat olsun.

2 Adet kullandım fena değil. Tabi yüksek sistemlere bu tip marka tavsiye etmiyorum, çünkü daha düşük sistemlerde gamepower kullandım. Nede olsa ucuz etin yahnisi yenmiyor. 100 Lira daha koy daha verimli bir güç kaynağı al. Cooler master,Xigmatek,Thermaltake vb. İçin rahat olsun.
Dikkatli okuyamamıssınız galiba belirttiğim gibi değişterme şansı vermemiş incehesap.com

PSU'nun içerisinde kaliteli Japon kapasitör bulunuyor bu bir artı sanırsam.
Ben en son araştırdığımda Samwell şirketinin ürettiği ve kendi adını verdiği Samwell kapasitörler kullanıyordu(Burda bahsettiğim ana kapasitör.). Şirket niyeyse Taiwan/Taipei merkezli gözüküyor.

Birde en komiğime giden kendi internet sayfasında 12V gücünü tek kanaldan sağladığını yazmaları. Halbuki güç kaynağı üzerinde 12V1 ve 12V2 yazıyor nerde yazılana inanalım...

Bir yerlerde adam akıllı bir incelemesi olsa ayrıntılı inceleme yapacağım ama o da yok.

Bu güç kaynağı bana hiç mi hiç güven vermiyor.

Ben en son araştırdığımda Samwell şirketinin ürettiği ve kendi adını verdiği Samwell kapasitörler kullanıyordu(Burda bahsettiğim ana kapasitör.). Şirket niyeyse Taiwan/Taipei merkezli gözüküyor.

Birde en komiğime giden kendi internet sayfasında 12V gücünü tek kanaldan sağladığını yazmaları. Halbuki güç kaynağı üzerinde 12V1 ve 12V2 yazıyor nerde yazılana inanalım...

Bir yerlerde adam akıllı bir incelemesi olsa ayrıntılı inceleme yapacağım ama o da yok.

Bu güç bana hiç mi hiç güven vermiyor.
Evet Açıklamanız ve yardımınız için teşekkür ederim bu sistemi eledim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı