Gamepower GPR24C1MS144 24 Monitörde Ekran Gidip Geliyor

sonicbird1

Hectopat
Monitör
Gamepower GPR24C1MS144 24
Sorun bence garip ama şöyle anlatayım. Herhangi bir işlem yaparken sanki fotoğraf çekersin Click diye anlık gidip gelir ya çektiğine dair bu da aynı şekilde beyaz oluyor. Anında düzeliyor bazen çok sık yapıyor. Dakikada 3 kere falan bazen de 2 saat 3 saatte 1 kez yapıyor. Anlamadım gitti. Kablo alacağım ama önce bu gibi sorunu yaşayan birisi var mı merak ediyorum. Ekranın sağ altı sıcak tuş tarafları cam kısmı falan soğuk.

Bilgisayarında donma vs var mı? Ya da takılma gibi... Sormamın nedeni 0 aldığım ekran kartı da bu tarz gitgel yapmıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarında donma vs var mı? Ya da takılma gibi... Sormamın nedeni 0 aldığım ekran kartı da bu tarz gitgel yapmıştı.
hiç donma yok fps düşüklüğü yok gayet net çalışıyor ama can sıkıyor

Keşke siyah olsaydı gittiğinde beyaz olması iyiye işaret değil. Sıcak olması anormal bir durum değil gayet normal farklı bir kablo ile dener misiniz bir de yapacak mı?

Yani sıcak değil ekran sadece belli bir yerde diğer taraflara göre hafif bir sıcaklık var kablo ise evde yok ama alacağım öyle denerim.

Sorun bence garip ama şöyle anlatayım. Herhangi bir işlem yaparken sanki fotoğraf çekersin Click diye anlık gidip gelir ya çektiğine dair bu da aynı şekilde beyaz oluyor. Anında düzeliyor bazen çok sık yapıyor. Dakikada 3 kere falan bazen de 2 saat 3 saatte 1 kez yapıyor. Anlamadım gitti. Kablo alacağım ama önce bu gibi sorunu yaşayan birisi var mı merak ediyorum. Ekranın sağ altı sıcak tuş tarafları cam kısmı falan soğuk.

O bende de oluyor beyaz flash atıyor 1 saniyeden de az sürede, sebebini bulamadım yeni monitör alınca oldu ekran kartını yeni aldım ama eski monitördr bu sorun yoktu bazen denk geliyorum.

Kartınız nedir?
NVIDIA bununla ilgili sorun olabiliyor diye sürücülerinde bildiri yayınlamıştı.
Bir sonraki sürücüde umarım çözerler.
  • Oyun içinde HDR'yi açıp kapatmak, yerel olmayan çözünürlük kullanıldığında oyun kararlılığı sorunlarına neden olur. [3624030]
  • Windows için Sürüm 525 Sürücüsü, Sürüm 528.02 RN-08399-528.02_v01 | 13
  • DSR/DLDSR etkinleştirilmişse, monitör uyku modundan çıkarken kısa bir süre titreyebilir. [3592260]
  • [Halo Wars 2] Oyun içi yapraklar normalden daha büyük ve sürekli titriyor [3888343]
  • [Steam versiyonu] Forza Horizon 4, 15-30 dakikalık oynanıştan sonra donabilir [3866530]
  • [GeForce RTX 4090] Watch Dogs 2 gökyüzüne bakarken titreme gösterebilir [3858016]

Ekranın sağ altı sıcak olması normal o monitörde sorun değil o. Varsa bir yakınınızdan ödünç kablo vesaire alıp deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı