Gamepower GPR24C1MS144 ve G-Sync

ASUS VP249QGR bu monitör iyi midir?

Sizin gibi söyleyen çok gördüm ama monitörü bizzat kullananlar ise gayet memnun benim sorum aslında G-Sync çalıştırıp çalıştırmayacağı.

Aslına bakarsanız bu ürünlere ben kullanımına ve şansına bağlı ürünler diyorum çünkü ömrü bu şekilde belirleniyor eğer şansınıza güveniyor ve sakin kullanıyorsanız belki 5 yıl bile kullanabilirsiniz.

Sizin gibi söyleyen çok gördüm ama monitörü bizzat kullananlar ise gayet memnun benim sorum aslında G-Sync çalıştırıp çalıştırmayacağı.
Hocam ben normalde hep bu markaların ürünlerini kullanıyorum, fazla veremiyorum. Ama biraz haklılar PSU ve monitör gibi önemli parçalarını önermiyorum sadece. O kadar para veriyorsunuz sıkıntı yaşanabilir. Yanlış anlamayın lütfen ben de Rampage , JD ve Gamepower markalar kullandım ve kullanıyorum.

Asus MG248QR 24" 1ms Full HD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…