Gamepower GPR24C1MS144 ve G-Sync

Sizin gibi söyleyen çok gördüm ama monitörü bizzat kullananlar ise gayet memnun benim sorum aslında G-Sync çalıştırıp çalıştırmayacağı.

Aslına bakarsanız bu ürünlere ben kullanımına ve şansına bağlı ürünler diyorum çünkü ömrü bu şekilde belirleniyor eğer şansınıza güveniyor ve sakin kullanıyorsanız belki 5 yıl bile kullanabilirsiniz.

Sizin gibi söyleyen çok gördüm ama monitörü bizzat kullananlar ise gayet memnun benim sorum aslında G-Sync çalıştırıp çalıştırmayacağı.
Hocam ben normalde hep bu markaların ürünlerini kullanıyorum, fazla veremiyorum. Ama biraz haklılar PSU ve monitör gibi önemli parçalarını önermiyorum sadece. O kadar para veriyorsunuz sıkıntı yaşanabilir. Yanlış anlamayın lütfen ben de Rampage , JD ve Gamepower markalar kullandım ve kullanıyorum.

Asus MG248QR 24" 1ms Full HD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu daha iyi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı