Gamepower GPR27C144 Monitör Alınır mı?

Savarona1931

Decapat
Kısa zaman içinde PC toplayacağım, tabi bunun için de güzel şık bir monitor arıyorum. Sizin tavsiyeniz nelerdir? Şu modeli düşünüyorum:
  • Gamepower GPR27C144 Curved Gaming Monitör 27'' 1ms 144Hz
Daha önce hiç 144 Hz monitör kullanmadım, sizce bu monitore rahat alışabilir miyim? Bir de ben CS:GO, PUBG gibi FPS oyunlarını çok oynarım. 27"bana büyük gelir mi? CS:GO'da rahat oynar mıyım? 3 sene laptopta oynadım.
Monitor tavsiyesi ve görüşlerinizi rica ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörlerini bilmesemde gamepower çok sağlıklı bir firma değil.
Görüş ayrılıkları olsada 144hz monitörde kesinlikle çok daha rahat edersin. Şöyle düşün sen oyunu oynarken pc oyunu 90 fpste oynatıyorsa sen onu 60 hz monitörde 60 fps görüyorsun gibi. Kısıtlıyor kısaca seni.
Son olarakta söylediğin oyunlarda geniş ekran monitör en idealidir. Daha rahat görürsün düşmanları.

Kısa zaman içinde PC toplayacağım, tabi bunun için de güzel şık bir monitor arıyorum. Sizin tavsiyeniz nelerdir? Şu modeli düşünüyorum:
  • Gamepower GPR27C144 Curved Gaming Monitör 27'' 1ms 144Hz
Daha önce hiç 144 Hz monitör kullanmadım, sizce bu monitore rahat alışabilir miyim? Bir de ben CS:GO, PUBG gibi FPS oyunlarını çok oynarım. 27"bana büyük gelir mi? CS:GO'da rahat oynar mıyım? 3 sene laptopta oynadım.
Monitor tavsiyesi ve görüşlerinizi rica ediyorum.
Aynı özelliklerde fakat 24 inç olan Samsung C24FG73'e bakabilirsiniz. Gamepower pek önerilmiyor. Ne olur ne olmaz. O kadar para vermişken bilindik marka almanızı öneririm.

Monitörlerini bilmesemde gamepower çok sağlıklı bir firma değil.
Görüş ayrılıkları olsada 144hz monitörde kesinlikle çok daha rahat edersin. Şöyle düşün sen oyunu oynarken pc oyunu 90 fpste oynatıyorsa sen onu 60 hz monitörde 60 fps görüyorsun gibi. Kısıtlıyor kısaca seni.
Son olarakta söylediğin oyunlarda geniş ekran monitör en idealidir. Daha rahat görürsün düşmanları.
Bana değer verip, bu yazıyı yazdığın için çok teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı