Gamepower GPR27C1MS144 alınır mı?

merhaba bu monitörü öneririrm
veya ıps panelli monitörler öneririm
gamepower marka önermem arkadaşlar stabil marka alabilisin bana bütçeni söyle ne tarz panel söylermisin bakabilirim sana monitör bende de https://www.hepsiburada.com/acer-ni...-ips-led-monitor-um-hx1ee-a15-p-HBV0000104PRX

mevcut tek sorunu herkesde avrmı bilmiyorum ama ışık sızması var pc monitörden kapatıyorum monitör uyku moduna geçiyor kendi kendine 3 dk bir açılıp ışık sızması olup kapanıyor döngü halidne çzöümü monitörü arka tuşundan kapatmak
ayrıca monitörün analog tuşları var birden fazla ayr var öneririm ama biraz alçak güç kablosu temazsızzlık oluyor elim çarpınca kapanıyor yüksek monitör almanızı öneririm
ben1 yıl önce 1482 tl ye almıştım

merhaba bu monitörü öneririrm
veya ıps panelli monitörler öneririm
gamepower marka önermem arkadaşlar stabil marka alabilisin bana bütçeni söyle ne tarz panel söylermisin bakabilirim sana monitör bende de https://www.hepsiburada.com/acer-ni...-ips-led-monitor-um-hx1ee-a15-p-HBV0000104PRX

mevcut tek sorunu herkesde avrmı bilmiyorum ama ışık sızması var pc monitörden kapatıyorum monitör uyku moduna geçiyor kendi kendine 3 dk bir açılıp ışık sızması olup kapanıyor döngü halidne çzöümü monitörü arka tuşundan kapatmak
ayrıca monitörün analog tuşları var birden fazla ayr var öneririm ama biraz alçak güç kablosu temazsızzlık oluyor elim çarpınca kapanıyor yüksek monitör almanızı öneririm
ben1 yıl önce 1482 tl ye almıştım
Kanka bütçe max 2900 curved istiyorum

canlı renk istiyorsanız ıps ekran önerebilirim ayrıca hoperlör lü monitörler ayrı bi zevk film dizi vs..

canlı renk istiyorsanız ıps ekran önerebilirim ayrıca hoperlör lü monitörler ayrı bi zevk film dizi vs..
MSI 24 inç olan ilgimi çekti teşekkür ederim

Ama MSI 24 inç olan ghosting fazla diyorlar

MSI 24 inç olan ilgimi çekti teşekkür ederim

Ama MSI 24 inç olan ghosting fazla diyorlar

bu cihazı önerebiliirm 100 200 daha verip temiz alıp uzun süre kullanmak isterseniz
ghostting sorunları ıps panellede daha azdır
kaliteli ve dolgunluk istiyorsanız tabiki ıps panel sizi tatmin eder
yardımcı olduysam raporlar bölümünden çözüldü işarelermisiniz

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı