Kanka bütçe max 2900 curved istiyorummerhaba bu monitörü öneririrm
veya ıps panelli monitörler öneririm
gamepower marka önermem arkadaşlar stabil marka alabilisin bana bütçeni söyle ne tarz panel söylermisin bakabilirim sana monitör bende de https://www.hepsiburada.com/acer-ni...-ips-led-monitor-um-hx1ee-a15-p-HBV0000104PRX![]()
Asus TUF Gaming VG24VQ 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG24VQ 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG24VQ 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.999,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
mevcut tek sorunu herkesde avrmı bilmiyorum ama ışık sızması var pc monitörden kapatıyorum monitör uyku moduna geçiyor kendi kendine 3 dk bir açılıp ışık sızması olup kapanıyor döngü halidne çzöümü monitörü arka tuşundan kapatmak
ayrıca monitörün analog tuşları var birden fazla ayr var öneririm ama biraz alçak güç kablosu temazsızzlık oluyor elim çarpınca kapanıyor yüksek monitör almanızı öneririm
ben1 yıl önce 1482 tl ye almıştım
MSI 24 inç olan ilgimi çekti teşekkür ederim
![]()
ViewSonic VX2458-C-MHD 23.6" 1ms 144Hz Full HD - PttAVM
ViewSonic VX2458-C-MHD 23.6" 1ms 144Hz Full HD Fsync/Gsync Curved fiyatları ve modelleri PttAVM.com’da! İndirimli fiyatlarla online alışverişin kazananı siz olun! - 2025www.pttavm.com
canlı renk istiyorsanız ıps ekran önerebilirim ayrıca hoperlör lü monitörler ayrı bi zevk film dizi vs..![]()
Asus Tuf Gamıng Vg24vqe 23,6 Kavıslı 165hz Freesync 1ms Full Hd Dp Hdmı Monitör Fiyatı - Trendyol
ASUS Tuf Gamıng Vg24vqe 23,6 Kavıslı 165hz Freesync 1ms Full Hd Dp Hdmı Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
En İyi Monitör Panel Teknolojisi Hangisi? TN, IPS veya VA
Bir bilgisayar monitörü satın almak isterseniz bir TN, IPS veya VA panellerden birisini seçmeniz gerekir. Sizin için en uygun monitörü seçtikteknovv.com
Ama MSI 24 inç olan ghosting fazla diyorlar
![]()
ViewSonic VX2458-C-MHD 23.6" 1ms 144Hz Full HD - PttAVM
ViewSonic VX2458-C-MHD 23.6" 1ms 144Hz Full HD Fsync/Gsync Curved fiyatları ve modelleri PttAVM.com’da! İndirimli fiyatlarla online alışverişin kazananı siz olun! - 2025www.pttavm.com
canlı renk istiyorsanız ıps ekran önerebilirim ayrıca hoperlör lü monitörler ayrı bi zevk film dizi vs..![]()
Asus Tuf Gamıng Vg24vqe 23,6 Kavıslı 165hz Freesync 1ms Full Hd Dp Hdmı Monitör Fiyatı - Trendyol
ASUS Tuf Gamıng Vg24vqe 23,6 Kavıslı 165hz Freesync 1ms Full Hd Dp Hdmı Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
En İyi Monitör Panel Teknolojisi Hangisi? TN, IPS veya VA
Bir bilgisayar monitörü satın almak isterseniz bir TN, IPS veya VA panellerden birisini seçmeniz gerekir. Sizin için en uygun monitörü seçtikteknovv.com
MSI 24 inç olan ilgimi çekti teşekkür ederim
Ama MSI 24 inç olan ghosting fazla diyorlar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.