27" 144Hz 1ms ve Curved olan bu monitör nasıl 1800TL gibi bir fiyata sahip?![]()
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
Alınır mı?
@Jotariel @petro_2 @Samotne Ciasteczka @246941 hocam hepiniz güzel önerilerde bulunmuşsunuz lakin sanırsam konu sahibi 27 " isteyecek gibi.
@mert66 hocam 24 " olursa bir sıkıntı olur mu? 27" şart mıdır?
PC tarayıcı eklentisi: uBlock veya AdGuard.
Tabii ki hayır.
Alınmaz
Daha güzel monitörler var arkadaşlar önerirler zaten hemen.
Bence onun yerine bunlardan bir tanesi alınabilir.
Teşekkürler önerileriniz için.Gamepower çöpünü almadığınız için teşekkür edeceksiniz.
Çünkü dand1k.
Alınmaz.
Onun kalitelisi.![]()
ViewSonic VX2758-PC-mh Monitör
ViewSonic VX2758-PC-mh Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Çok sağ ol 27" 1ms 144Hz aradığım özelliklerdi. Curved olması da ekstraydı olmasa da olur bunu tercih edebilirim.
@Jotariel neden hahaha attınız?
ASUS TUF VG249Q vs AOC 24G2U
Merhaba arkadaşlar, bir iki gün önce bir konu açıp monitör tavsiyesi istemiştim sizden. Kafamdaki seçenekleri ikiye indirgedim. Hangisini almamı tavsiye edersiniz? Sebebiyle ile birlikte yorumlarınızı ve ankete katılımınızı bekliyorum. Teşekkürler. 1: Asus TUF VG249Q 23.8" 144Hz 1ms...www.technopat.net
İstediğiniz kadar konuyu inceleyebilirsiniz hocam VG249Q modelinde ölü pikseller yüzünden rezil olan bir sürü kişi tanıyorum ve forumda da bu sorunu yaşayan bir sürü arkadaş var ve Ghosting olduğunu iddia edenler oldu ancak bu bir iddia gözle görmedim şahsen, ancak diğer ölü piksel sorunlarına tanık oldum.Arama Sonuçları - Sorgulanan Kelime: ASUS TUF VG249Q vs. AOC 24G2U
www.technopat.net
Çünkü dand1k.
Alınmaz.
Onun kalitelisi.![]()
ViewSonic VX2758-PC-mh Monitör
ViewSonic VX2758-PC-mh Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bu linkten girdim ve monitörü araştırıp aldım. Normalde her şeyini detaylı incelerdim de sabırsızlıkla beraber bu kez yapmayı unutmuşum yalnızca 1 tane yorum var bu linkte. Ve diğer satıcılara göre 100-150 lira falan daha ucuz. Hatta ben alırken 1846 liraydı aldıktan 1 saat sonra falan 1.943, 50 TL oldu. Yani yaklaşık 250 TL daha ucuza aldım. Umarım bir sorun çıkmaz.
İnşallah ölü piksel gibi sorunları yaşamazsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.