Gamepower GPR27C1MS144 alınır mı?

27" 144Hz 1ms ve Curved olan bu monitör nasıl 1800TL gibi bir fiyata sahip?
Alınır mı?

Çünkü dand1k.
Alınmaz.
Onun kalitelisi.

@Jotariel @petro_2 @Samotne Ciasteczka @246941 hocam hepiniz güzel önerilerde bulunmuşsunuz lakin sanırsam konu sahibi 27 " isteyecek gibi.

@mert66 hocam 24 " olursa bir sıkıntı olur mu? 27" şart mıdır?

27" öncelikli ama 24'de olabilir.
PC tarayıcı eklentisi: uBlock veya AdGuard.

Tabii ki hayır.

Daha güzel monitörler var arkadaşlar önerirler zaten hemen.

Bence onun yerine bunlardan bir tanesi alınabilir.

Gamepower çöpünü almadığınız için teşekkür edeceksiniz.
Teşekkürler önerileriniz için.
Çünkü dand1k.
Alınmaz.
Onun kalitelisi.

Çok sağ ol 27" 1ms 144Hz aradığım özelliklerdi. Curved olması da ekstraydı olmasa da olur bunu tercih edebilirim.

@Jotariel neden hahaha attınız?
İstediğiniz kadar konuyu inceleyebilirsiniz hocam VG249Q modelinde ölü pikseller yüzünden rezil olan bir sürü kişi tanıyorum ve forumda da bu sorunu yaşayan bir sürü arkadaş var ve Ghosting olduğunu iddia edenler oldu ancak bu bir iddia gözle görmedim şahsen, ancak diğer ölü piksel sorunlarına tanık oldum.

Çünkü dand1k.
Alınmaz.
Onun kalitelisi.

Bu linkten girdim ve monitörü araştırıp aldım. Normalde her şeyini detaylı incelerdim de sabırsızlıkla beraber bu kez yapmayı unutmuşum yalnızca 1 tane yorum var bu linkte. Ve diğer satıcılara göre 100-150 lira falan daha ucuz. Hatta ben alırken 1846 liraydı aldıktan 1 saat sonra falan 1.943, 50 TL oldu. Yani yaklaşık 250 TL daha ucuza aldım. Umarım bir sorun çıkmaz.

Bu linkten girdim ve monitörü araştırıp aldım. Normalde her şeyini detaylı incelerdim de sabırsızlıkla beraber bu kez yapmayı unutmuşum yalnızca 1 tane yorum var bu linkte. Ve diğer satıcılara göre 100-150 lira falan daha ucuz. Hatta ben alırken 1846 liraydı aldıktan 1 saat sonra falan 1.943, 50 TL oldu. Yani yaklaşık 250 TL daha ucuza aldım. Umarım bir sorun çıkmaz.

İnşallah ölü piksel gibi sorunları yaşamazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı