Herkese merhaba. Linkini verdiğim kasa iyi midir? Ben özelliklerine bakarken 11 kg yazıyordu. Bence ağır olması kaliteli malzeme kullanıldığını gösteriyor. Yine de sorayım dedim başka önerileriniz varsa bekliyorum. 600 TL maksimum kasa için bütçem var. Ona göre önerilerde bulunabilirsiniz.
Kasa bu: Gamepower Helios Mid Tower Kasa
Bu tarz kasaların hava sirkülasyonu iyi değil. Bu tarz markalar ışıklandırmalarla alıcılarını kandırıyor. Daha kaliteli ve hava sirkülasyonu daha iyi olan kasalara yönelmelisiniz.
Pro M TG daha iyi hava akışı, toz filtreleri, daha fazla alan ve kablo yönetimi sağlıyor. P400S, Fractal Design Define C gibi ses sönümleyici malzeme kullanıyor. Yani çok az bir sessizlik avantajı var ama fark edilir mi bilinmez. Pro M vs P400S F/P için Pro M tercih edilmeli. Görünüş için alınacaksa istisna olarak P400S alınabilir. @CJack60@Jira@Nazım Paşa@Oreki@aybrktrhn
Üst seviye sisteme sahip olup sıklıklar bakım yapacaklar için Pro M modeli çok daha avantajlıdır. Üst fan bölmesinin çıkarılıp takılabilir özelliğinde olması fan, radyatör temizliği konusunda kolaylık sağlıyor. Orta seviye kendi halinde sadece oyun oynamak ve dış görünüşe önem verenlerin P400S tercih etmesi yadırganacak bir şey değildir. Senede bir bakım yapar geçer.
1 dakika düşünme kasanın içi buz gibi aşırı serin 6 aydır kullanıyorum ben camlar çok kaliteli kasanın kendi içeriside kaliteli sadece açıp kapama tuşları dandik duruyor ama cidden kasa mükemmel işlemci soğutucumun fanı bozuldu 1 ay fansız sadece blok ile bu kasada kulladım g4560 50 derecenin üzerine çıkmadı hiç aida64 ile %100 yükte denedim beni çok şaşırttı 50 derece fansız tek fan bloğu ile ekran kartı vs kasa içindeki hiçbirşey 25 derecenin üzerine çıkmadı ekran kartı çıktı bitek oda msi gaming serisi 60 derecede fan calıstırdığı için kullanmadan yorum yapanlar yanlış düşünüyor bence