Gamepower Horizon Mesh nasıl?

Bu arada ikisinin de USB girişleri biraz geri kalmış gibi duruyor. Bence başka kasalara da bakın derim.

Kulaklığınızın modeli ve sorunu neydi?

Söylediğim gibi gamepowder markaydı ve elektriksel bir problemi var. Her USB bağladığımda elektrik sesini resmen kulağımda duyuyorum.(Bu belki başka bir sorun da olabilir emin değilim) İlk aldığımda aşırı fazla kulak ağrısı yapıyordu ve uzun kullanımda çok fazla terletiyordu. Şimdi 2 sene sonunda biraz açılmış olacak ki o kadar ağrı yapmasa da en fazla 4 saat kadar falan dayanabiliyorum :) .

Neye dayanarak bunu söylüyorsunuz merak ettim? Hiç Gamepower ürünü kullandınız mı?
Kullananlar hiç memnun değil. Bir ürüne yorum yapmak için kullanmak gerekmez. Kullananların çoğunun yorumları kötüyse ve incelemeler kötüyse o ürün alınmaz. Bu tip markaların çoğu ürünü sorunlu, bu yüzden kimseye önermem.

Kullananlar hiç memnun değil. Bir ürüne yorum yapmak için kullanmak gerekmez. Kullananların çoğunun yorumları kötüyse ve incelemeler kötüyse o ürün alınmaz. Bu tip markaların çoğu ürünü sorunlu, bu yüzden kimseye önermem.
Bence bir ürüne yorum yapmak için mutlaka kullanmak gerekiyor. Ben aktif şekilde 2 senedir kullanıcısıyım gamepower horizon mesh kasasının ben de herhangi bir problem yaratmadı. Elektrik elektronik ürünlerde sorunlar çıkabilir kavun karpuz değil koklayınca ya da vurunca anlayamıyoruz o yüzden kullanmadan yorum yapmamak gerekir. Ekran kartı sıcaklık değerlerim ve işlemci , M2 vb bir sürü eklentinin sıcaklıkları güzel ekran kartım pubg de veya rise online gibi oyunlarda 70 dereceyi geçmedi ve Asus dual mini oc 3060ti kullanmama rağmen. Garanti sürecini bilemiyorum ama onun hakkında yorum yapamam yine tercih sizlerin olsun bütçeniz az ise değerlendirilebilir bir kasa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı