Gamepower Horizon Mesh nasıl?

Gamepower'dan sorun yaşıyorsunuz ama şikayetçi değilsiniz. İlginç. Herhangi bir garantiye gönderme durumunda garantiden bir şey beklemeyin. Söylediğiniz kasadaki fanların CFM değerleri iyi değil. Yani fan iyi bir üfleme değerine sahip değil.

Gamepower ürünlerine ön yargı neden var anlamıyorum. Bende şu an klavye, fare ve kulaklığı var. Tek 2 şikayetim oldu. Biri klavyede çınlama diğeri de kulaklıkta dip ses. Klavyedeki ses biraz fazla ama kulaklık önlüyor. Kulaklıkta da ses çok fazla oldu mu belli oluyor ve başka bir ses oldu mu duyulmuyor. O fiyat bandına bence göze alınabilir bunlar. Tabii psu'sunu asla almam ama bence bu tarz şeylerde markadan dolayı bir önyargıya gerek yok gibi.
Gamepower'ın boş kasa haricinde ben hiçbir ürününü almam. Ön yargı değil dostum şikayetler ortada. Çevre birimleri tam bir felaket.

Gamepower'ın boş kasa haricinde ben hiçbir ürününü almam. Ön yargı değil dostum şikayetler ortada. Çevre birimleri tam bir felaket.
Şu anda 1 aya yaklaştı alalı ve 1 yıl boyunca çok birşey değişmez gibime geliyor. Kötüleşirse sağlık olsun :v
Önemli olan fan sayısı değil üfleme değeri.
Peki iyi mi?

Bunu görmüştüm ama 2 fanlı diye biraz daha araştırıyım demiştim. Sizce yeter mi 2 fan?

Bence bilindik markalardan şaşmayın derim çünkü gamepowder marka kulaklık alarak hata yaptım ve sonrasında hatamı bilinmedik markalar kullanmamaya şartlayarak kapatmaya başladım :) . En önemli özelliği atlayarak direkt size öneri yapmışım kusura bakmayın. Bu önerdiğim MSI marka Kasa'nın boyutu küçük. Yani sisteminize uyumlu olup olmadığına bakmanız gerekiyor.

Sadece kasa olsa bile GamePower ürünü alınmaz. DarkFlash Aquarius yada MSI 100R alabilirsiniz.

Neye dayanarak bunu söylüyorsunuz merak ettim? Hiç Gamepower ürünü kullandınız mı?

Bence bilindik markalardan şaşmayın derim çünkü gamepowder marka kulaklık alarak hata yaptım ve sonrasında hatamı bilinmedik markalar kullanmamaya şartlayarak kapatmaya başladım :) . En önemli özelliği atlayarak direkt size öneri yapmışım kusura bakmayın. Bu önerdiğim MSI marka Kasa'nın boyutu küçük. Yani sisteminize uyumlu olup olmadığına bakmanız gerekiyor.
Kulaklığınızın modeli ve sorunu neydi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı