Gamepower'dan sorun yaşıyorsunuz ama şikayetçi değilsiniz. İlginç. Herhangi bir garantiye gönderme durumunda garantiden bir şey beklemeyin. Söylediğiniz kasadaki fanların CFM değerleri iyi değil. Yani fan iyi bir üfleme değerine sahip değil.
400 lira civarı bir fiyatta olsa alırdım. Alibaba'da fiyatı ortalama 250 lira civarı. Vergi dağıtımı derken 400 lira falandır hakettiği para.Peki sizce ederi ne? Gaming gecesinde indirime girerse almayı düşünebilirim.
Gamepower'ın boş kasa haricinde ben hiçbir ürününü almam. Ön yargı değil dostum şikayetler ortada. Çevre birimleri tam bir felaket.Gamepower ürünlerine ön yargı neden var anlamıyorum. Bende şu an klavye, fare ve kulaklığı var. Tek 2 şikayetim oldu. Biri klavyede çınlama diğeri de kulaklıkta dip ses. Klavyedeki ses biraz fazla ama kulaklık önlüyor. Kulaklıkta da ses çok fazla oldu mu belli oluyor ve başka bir ses oldu mu duyulmuyor. O fiyat bandına bence göze alınabilir bunlar. Tabii psu'sunu asla almam ama bence bu tarz şeylerde markadan dolayı bir önyargıya gerek yok gibi.
Bunu görmüştüm ama 2 fanlı diye biraz daha araştırıyım demiştim. Sizce yeter mi 2 fan?Yakın fiyatlarda olduğu için görmediyseniz buna da bakın.![]()
MSI MAG Vampiric 100R Temperli Cam USB 3.2 ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Şu anda 1 aya yaklaştı alalı ve 1 yıl boyunca çok birşey değişmez gibime geliyor. Kötüleşirse sağlık olsun :vGamepower'ın boş kasa haricinde ben hiçbir ürününü almam. Ön yargı değil dostum şikayetler ortada. Çevre birimleri tam bir felaket.
Peki iyi mi?Önemli olan fan sayısı değil üfleme değeri.
Bunu görmüştüm ama 2 fanlı diye biraz daha araştırıyım demiştim. Sizce yeter mi 2 fan?
Neye dayanarak bunu söylüyorsunuz merak ettim? Hiç Gamepower ürünü kullandınız mı?Sadece kasa olsa bile GamePower ürünü alınmaz. DarkFlash Aquarius yada MSI 100R alabilirsiniz.
![]()
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Kulaklığınızın modeli ve sorunu neydi?Bence bilindik markalardan şaşmayın derim çünkü gamepowder marka kulaklık alarak hata yaptım ve sonrasında hatamı bilinmedik markalar kullanmamaya şartlayarak kapatmaya başladım. En önemli özelliği atlayarak direkt size öneri yapmışım kusura bakmayın. Bu önerdiğim MSI marka Kasa'nın boyutu küçük. Yani sisteminize uyumlu olup olmadığına bakmanız gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.