- Makaleler
- 2
Ben olsam bu bütçede (2500 Lirayı azıcık artırırsan) 2K alırdım. Hem 32'' 1080P ekranlarda olacak pikselleri sayma durumu olmaz hem de büyük ekranın tadını çıkarırsın.
Ben olsam bu bütçede (2500 Lirayı azıcık artırırsan) 2K alırdım. Hem 32'' 1080P ekranlarda olacak pikselleri sayma durumu olmaz hem de büyük ekranın tadını çıkarırsın.
CS:GO gibi oyunlar oynayacaksa 2K gereksiz. Ayrıca attığım monitör 27 inç. Karıştırdınız sanırım.Ben olsam bu bütçede (2500 Lirayı azıcık artırırsan) 2K alırdım. Hem 32'' 1080P ekranlarda olacak pikselleri sayma durumu olmaz hem de büyük ekranın tadını çıkarırsın.
Yok ben 2K tercih ederse 32'' de alabilir manasında demiştim. Sadece CS oynuyorsa sizin attığınız gayet iyidir zaten.CS:GO gibi oyunlar oynayacaksa 2K gereksiz. Ayrıca attığım monitör 27 inç. Karıştırdınız sanırım.
Ha Gamepower ha Monster. İkisinin de malzeme kalitesi kötü. AOC monitörlere bakın.Bu nasıl ucuz da.GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.www.gittigidiyor.com
Ne panel belli ne plastiği belli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.