Gamepower Intense X40 27'' 1ms 240Hz RGB Curved Gaming Monitör 1920x1080 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Oyun için bu monitörü almayı düşünüyorum. G-Sync desteği var mı bilmiyorum, birazdan araştıracağım. G-Sync desteği var mı veya kullandıysanız memnun musunuz? Yardımcı olursanız sevinirim.
Kendi fikrimi söylüyorum Çin'de seri üretilip üzerine farklı isimler basılan ürünler, ne garanti ne kalite aldıktan sonra kafanız ağrır. Arkasını aramayacağınız tarzda bir ürün olur ona bir şey diyemem, 200 300 liradır denemek için alırsınız fakat bütün bütçeyi böyle ürünlere yatırmak ileride sizi zora sokar.
Kendi fikrimi söylüyorum Çin'de seri üretilip üzerine farklı isimler basılan ürünler, ne garanti ne kalite aldıktan sonra kafanız ağrır. Arkasını aramayacağınız tarzda bir ürün olur ona bir şey diyemem, 200 300 liradır denemek için alırsınız fakat bütün bütçeyi böyle ürünlere yatırmak ileride sizi zora sokar.