B B1G0U Femtopat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #1 Monitör GamePower Intense X40 27″ 1ms 240Hz RGB FreeSync/G-Sync VA Full HD Curved Merhaba ben yeni bir PC topluyorum monitör de alacağım. Acaba GamePower Intense X40 27'' 1ms 240Hz RGB FreeSync/G-Sync VA Full HD Curved Gaming Monitör - incehesap.com bu monitörde hoparlör var mı? Acaba size zahmet olmazsa bana Gamepower marka hoparlörlü 5.691, 90 TL'lik yeni bir monitör linki yazar mısınız?
Merhaba ben yeni bir PC topluyorum monitör de alacağım. Acaba GamePower Intense X40 27'' 1ms 240Hz RGB FreeSync/G-Sync VA Full HD Curved Gaming Monitör - incehesap.com bu monitörde hoparlör var mı? Acaba size zahmet olmazsa bana Gamepower marka hoparlörlü 5.691, 90 TL'lik yeni bir monitör linki yazar mısınız?
leeEVERETT Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.715 Makaleler 1 Çözümler 20 11 Mart 2023 #2 B1G0U dedi: Merhaba ben yeni bir PC topluyorum monitör de alacağım. Acaba GamePower Intense X40 27'' 1ms 240Hz RGB FreeSync/G-Sync VA Full HD Curved Gaming Monitör - incehesap.com bu monitörde hoparlör var mı? Acaba size zahmet olmazsa bana Gamepower marka hoparlörlü 5.691, 90 TL'lik yeni bir monitör linki yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam GamePower'ın ürününe 5.7k vermeyi aklınızdan geçirmeyin. Artı 0 Eksi
B1G0U dedi: Merhaba ben yeni bir PC topluyorum monitör de alacağım. Acaba GamePower Intense X40 27'' 1ms 240Hz RGB FreeSync/G-Sync VA Full HD Curved Gaming Monitör - incehesap.com bu monitörde hoparlör var mı? Acaba size zahmet olmazsa bana Gamepower marka hoparlörlü 5.691, 90 TL'lik yeni bir monitör linki yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam GamePower'ın ürününe 5.7k vermeyi aklınızdan geçirmeyin.
KS KS B B1G0U Femtopat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #3 leeEVERETT dedi: Hocam Gamepower'ın ürününe 5.7k vermeyi aklınızdan geçirmeyi. Genişletmek için tıkla... Hangi monitörü alabilirim o zaman hangisi avantajlı olur? Artı 0 Eksi
leeEVERETT dedi: Hocam Gamepower'ın ürününe 5.7k vermeyi aklınızdan geçirmeyi. Genişletmek için tıkla... Hangi monitörü alabilirim o zaman hangisi avantajlı olur?