Gamepower Intense X60 alınır mı?

İlk başta dedim sonra 4 ms görünce vazgeçtim :D.

Şöyle söyleyeyim, PC'de klavyeden yaptığın şey daha geç gider. Pcdeki görüntü de monitöre daha geç gider. Ps'da da herhalde bu Dual sense ile olur. HZ değil bu.
4ms olmasından değil fazla teknik sorunları var. MSI Türkiye servisi o kadar iyi değil.

Şöyle söyleyeyim, PC'de klavyeden yaptığın şey daha geç gider. Pc'deki görüntü de monitöre daha geç gider. Ps'da da herhalde bu Dual sense ile olur. Hz değil bu.
Böyle bir şey yok. Bahsettiğiniz şey input lag, 4ms olan tepkime süresi bambaşka bir şey. İkisinin de uzaktan yakından alakası yok.

Tepki süresi, piksellerin renk değiştirme hızı ile ilgili. Motion Blur ve ghosting'i etkiler.

4ms sizi çok etkilemez.

Böyle bir şey yok. Bahsettiğiniz şey input lag, 4ms olan tepkime süresi bambaşka bir şey. İkisinin de uzaktan yakından alakası yok.

Tepki süresi, piksellerin renk değiştirme hızı ile ilgili. Motion Blur ve Ghosting'i etkiler.

4ms sizi çok etkilemez.

O zaman benim yazımı yanlış bilgilendirme diye işaretleyelim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı