Gamepower Jin 7.1 vs Rampage stormy 7.1

Bütçe
400-600

JoseDeGarcia

Hectopat
Daha fazla  
Fiyat olarak pek farkları yok. Ekstradan mikrofon almak istemediğim için mikrofonu kaliteli bir kulaklık istiyorum. Daha önceden tecrübe edenler varsa, hangisini almam daha doğru olur? Ya da bu fiyat bandında(400-600) tavsiye edebileceğiniz ve bu iki seçenekten daha iyi bir oyuncu kulaklığı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 side çöp kutusundan farksız.
RGB'si yok alınmaz çöp(!)

Siz RGB'ci bir arkadaşa benziyorsunuz, alternatif olarak Galaxy Sonar 01 öneririm. Ayrıca Gamepower ve Rampage iyi markalar değil haberiniz ola.

2 side çöp kutusundan farksız.
Buda tuvalet çöpü resmen, al bu işte

Buda tuvalet çöpü resmen, al bu işte
400-600TL bütçe ile bunu mu öğrenceksiniz?

Bu da tuvalet çöpü resmen, al bu işte.

600TL Max demiş 1000 liralık kulaklık öneriyonuz.

Gamenote H2002D öneririm RGB'li falan istiyorsan biraz eski ama Gamepower Medusa'da güzel kulaklık 3 yıldır sıkıntısız kullanıyorum.

Bu da tuvalet çöpü resmen, al bu işte.

Dostum bizde biliyoruz 1000 TL'lik kulaklık önermeyi. Arkadaşın bütçe mevcut. Neyin kafasındasın acaba?

600TL Max demiş 1000 liralık kulaklık öneriyonuz.

Gamenote H2002D öneririm RGB'li falan istiyorsan biraz eski ama Gamepower Medusa'da güzel kulaklık 3 yıldır sıkıntısız kullanıyorum.
Ben Gamepower kullanmış biri olarak söylüyorum. Cidden Gamepower Medusa emektar kral adam ya, 4 yıl idare etti. Deri pedleri döküldü tek sorun buydu. Ama yine de bu bütçeye önermem, sakın ha.

Ben Gamepower kullanmış biri olarak söylüyorum. Cidden Gamepower Medusa emektar kral adam ya, 4 yıl idare etti. Deri pedleri döküldü tek sorun buydu. Ama yine de bu bütçeye önermem, sakın ha.

Bütçe olarak biraz az kalıyor onu biliyorum ama harbi güzel kulaklık elime para geçerse Gamenote H2002D alacağım.

Fiyat olarak pek farkları yok. Ekstradan mikrofon almak istemediğim için mikrofonu kaliteli bir kulaklık istiyorum. Daha önceden tecrübe edenler varsa, hangisini almam daha doğru olur? Ya da bu fiyat bandında(400-600) tavsiye edebileceğiniz ve bu iki seçenekten daha iyi bir oyuncu kulaklığı var mı?

Gamepower ürünlerinde dip ses sorunu var bizzat denedim ve iade ettim. Gamepower hiçbir modelini alma bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı