Gamepower Jin kulaklığın kablosu koptu

EloxBr

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Gamepower Jin kulaklığımın kablosu fotoğraftaki gibi oldu, hızlıca kablosunu çektiğimden dolayı oldu bir bilgisayarcıya götürsem tamiri yapılır mı? Sol kulaklıktan ses geliyor lakin sağ kulaklıktan ses gelmiyor.

1717516627631.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Gamepower Jin kulaklığımın kablosu fotoğraftaki gibi oldu, hızlıca kablosunu çektiğimden dolayı oldu bir bilgisayarcıya götürsem tamiri yapılır mı? Sol kulaklıktan ses geliyor lakin sağ kulaklıktan ses gelmiyor.

Eki Görüntüle 2213007

Muhtemelen yapamaz. Yapsa da örgü kabloyla yapamaz siyah elektrik bandıyla sarar.

Garanti çözüm bulabilir mi? Kullanıcı hatası deyip geri yollamasınlar

Kaç ay oldu alalı?

Garanti çözüm bulabilir mi? Kullanıcı hatası deyip geri yollamasınlar

Geldiğinde zaten hafif kopuk gibiydi dersin ne berbat iş yapıyorsunuz falan dersin müşteri hizmetlerine onlar bakarlar. Mail atarsın gerekirse.

Maalesef şuan yenisini alamam şimdi baktım garantisinin bitmesine 1ay kalmış galiba
Hocam garanti kalmamış ki. Yenisini alın. Dediğim gibi bağlayacak kadar zeki olsa bile elektrik bandıyla sarar o da boynunu rahatsız eder.

Kulaklığın kablosu her zaman rahatsız ediciydi

Zaten kulaklığın bir tanesini takmıyorum etraftaki sesleri duyabilmek için yine de bir tanesinin çalışmaması değişik hissettiriyor

Maalesef şu an yenisini alamam şimdi baktım garantisinin bitmesine 1ay kalmış galiba

Kulaklığın kablosu her zaman rahatsız ediciydi

Zaten kulaklığın bir tanesini takmıyorum etraftaki sesleri duyabilmek için yine de bir tanesinin çalışmaması değişik hissettiriyor

Para karşılığı tamir talep edin en az masraflı böyle olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı