yusuf soylu
Hectopat
Daha fazla
Galiba bunu alcam peki neden bunu bu kadar övuyosunuz kullandınız mı daha önce yani iyi özellikleri neler.
Eğer rengini beğenmiyorsanız benim kullandığım siyah rengi:
Gayet iyi kulaklıklardır, uzun zamandır kullanıyorum.
Haklısınız ben 3 yıldır kullandığım Rampage Pulsar'ı çöpe atayım en iyisi. Siz öyle diyorsanız öyledir çöpe basmaya gidiyorum hemen.İyi falan değil.
Haklısınız ben 3 yıldır kullandığım Rampage Pulsar'ı çöpe atayım en iyisi. Siz öyle diyorsanız öyledir çöpe basmaya gidiyorum hemen.
Rampage büyük bir marka olduğu için bu kadar şikayet olması gayet normal 5 milyon kulaklık satıyorsa tabi ki de beğenmeyenler şikayet edenler olacak. Biz hiçbir şey almayalım o zaman var mı 0 şikayeti olan marka?Rampage iyi bir marka değil git araştır şikayet var da tek ürüne en az 300 şikayet var.
Rampage büyük bir marka olduğu için bu kadar şikayet olması gayet normal 5 milyon kulaklık satıyorsa tabii ki de beğenmeyenler şikayet edenler olacak. Biz hiçbir şey almayalım o zaman var mı 0 şikayeti olan marka?
Rampage büyük bir marka olduğu için bu kadar şikayet olması gayet normal 5 milyon kulaklık satıyorsa tabii ki de beğenmeyenler şikayet edenler olacak. Biz hiçbir şey almayalım o zaman var mı 0 şikayeti olan marka?
Diyen güzel sallıyor
Kulaklıklar
Ses kalitesinde üstün performansa sahip kulaklık seçenekleri, Bluetooth ve kablosuz modeller, kulak üstü ve kulak içi kulaklıklarla Kulaklıklar kategorimizde. Stilinize ve müzik deneyiminize uygun kulaklığı bulun. Hemen keşfedin!www.teknostore.com
Sono güzel model, kullanan arkadaşım var. Daha önce onun için konu açmıştım bunu çokça tavsiye ettiler o da aldı. Oldukça memnun. Çok konforlu olduğunu, kafasına taktığında sanki yıllardır kullanıyormuş gibi hemen alıştığını söylemişti. Mikrofonu da bir hayli temiz ses iletiyor. Tavsiye ederim.Galiba bunu Alcam peki neden bunu bu kadar övuyosunuz kullandınız mı daha önce yani iyi özellikleri neler
Benim 2 günlük bilgimi geçin 1 günlük bilgim yok ki.Dandik marka
1664.83EGP |Mpow hava Pro 2.4G kablosuz oyun kulaklığı 7.1 Surround ses USB/3.5mm kulaklık gürültü önleyici mikrofon için PS4 PC Gamer|Kulaklık/Mikrofonlu Kulaklık| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Bu ile bu aynı
Rampage Fury X 7.1 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Rampage Fury X 7.1 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
39.97AU $ 35% OFF|EKSA oyun kulaklıÄı oyun 7.1 Surround ve 3D stereo USB/tip C/3.5mm kablolu oyun mikrofonlu kulaklıklar PC için/PS4/PS5/Xbox|Kulaklık/Mikrofonlu Kulaklık| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Bu ile de bu
Rampage RM-K60 Drop Plus 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Rm-k60 Drop Plus All In One Usb 7,1 Typ-c ve 3.5 mm Çıkışlı Surround Gaming Oyuncu Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Sadece bu kadar değil ama 2 günlük bilginizle yarışmaya çalışacaksanız sizin tercihiniz
Dandik mal olmadığını kabul etmeyebilirsin ama doğru olan zordur derler.
Benim 2 günlük bilgimi geçin 1 günlük bilgim yok ki.
Ama sizin at gözlükleriniz var yapacak bir şey yok alışmışsınız her Rampage'e kötü demeye.
Önerdiğiniz kulaklıkta 2 sayfa şikayet var okuyun bol bol. Şikayeti olmayan marka mı olur millet boşuna para vermiyor veya Rampage'nin bazı ürünlerini e-sporcular boşuna kullanmıyor.
Tronsmart - Şikayetvar
Tronsmart şikayet, iletişim, Tronsmart yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Tronsmart için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı yoruml...www.sikayetvar.com