Gamepower Jin nasıldır?

Haklısınız ben 3 yıldır kullandığım Rampage Pulsar'ı çöpe atayım en iyisi. Siz öyle diyorsanız öyledir çöpe basmaya gidiyorum hemen.

Rampage iyi bir marka değil git araştır şikayet var da tek ürüne en az 300 şikayet var.

Bana 2 günlük ekipman bilginizle konuşmayın @Samotne Ciasteczka gitti toksik kitle arttı.

Rampage büyük bir marka olduğu için bu kadar şikayet olması gayet normal 5 milyon kulaklık satıyorsa tabii ki de beğenmeyenler şikayet edenler olacak. Biz hiçbir şey almayalım o zaman var mı 0 şikayeti olan marka?

Dandik marka

Bu ile bu aynı

Bu ile de bu

Sadece bu kadar değil ama 2 günlük bilginizle yarışmaya çalışacaksanız sizin tercihiniz
Dandik mal olmadığını kabul etmeyebilirsin ama doğru olan zordur derler.
Rampage büyük bir marka olduğu için bu kadar şikayet olması gayet normal 5 milyon kulaklık satıyorsa tabii ki de beğenmeyenler şikayet edenler olacak. Biz hiçbir şey almayalım o zaman var mı 0 şikayeti olan marka?

Sizin gibiler yüzünden bu forumla dalga geçiliyor.

Diyen güzel sallıyor

Galiba bunu Alcam peki neden bunu bu kadar övuyosunuz kullandınız mı daha önce yani iyi özellikleri neler
Sono güzel model, kullanan arkadaşım var. Daha önce onun için konu açmıştım bunu çokça tavsiye ettiler o da aldı. Oldukça memnun. Çok konforlu olduğunu, kafasına taktığında sanki yıllardır kullanıyormuş gibi hemen alıştığını söylemişti. Mikrofonu da bir hayli temiz ses iletiyor. Tavsiye ederim.

Dandik marka

Bu ile bu aynı

Bu ile de bu

Sadece bu kadar değil ama 2 günlük bilginizle yarışmaya çalışacaksanız sizin tercihiniz
Dandik mal olmadığını kabul etmeyebilirsin ama doğru olan zordur derler.
Benim 2 günlük bilgimi geçin 1 günlük bilgim yok ki.
ama sizin at gözlükleriniz var yapacak bir şey yok alışmışsınız her Rampage'e kötü demeye.

Önerdiğiniz kulaklıkta 2 sayfa şikayet var okuyun bol bol. Şikayeti olmayan marka mı olur millet boşuna para vermiyor veya Rampage'nin bazı ürünlerini E-Sporcular boşuna kullanmıyor.

Benim 2 günlük bilgimi geçin 1 günlük bilgim yok ki.
Ama sizin at gözlükleriniz var yapacak bir şey yok alışmışsınız her Rampage'e kötü demeye.

Önerdiğiniz kulaklıkta 2 sayfa şikayet var okuyun bol bol. Şikayeti olmayan marka mı olur millet boşuna para vermiyor veya Rampage'nin bazı ürünlerini e-sporcular boşuna kullanmıyor.

O marka asdasdasdasdasdasdas kulaklık olsa neyse o markanın 2 sayfa zatenn Rampage 5 ürünün 3000.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı