Pembe olduğunu bilerek alın alacaksanız.Bütçen artarsa bu. Artmazsa H2002P. Gamepower çöpüne para verme.
![]()
Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.800,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunu çok istiyordum ama malzemesi kötü diyenler oldu. Bir de fiyatı düşer mi acaba,Bütçen artarsa bu. Artmazsa H2002P. Gamepower çöpüne para verme.
![]()
Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.800,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
O konuda hiç bir şey diyemem. Burası Türkiye. Hemen şimdi bile zam yiyebilir.Bir de fiyatı düşer mi acaba,
Cloud core Mi BlackShark v2 Mi hocamPembe olduğunu bilerek alın alacaksanız.
1500TL bütçede en mantıklı seçenek Cloud Core şu an. İkisi arasından tabii ki H2002P.
Orası öyle de, 1200 tl idi daha geçen ay. İncehesap gecesini mi beklesem diye düşündüm ama kulaklığım bozuldu az önce kaldım ortadaO konuda hiç bir şey diyemem. Burası Türkiye. Hemen şimdi bile zam yiyebilir.
v2x daha iyi. Ama dediğim gibi, pembe satılıyor şu an. Diğer renkleriyse çok pahalı o kadar verilmez.Cloud core Mi BlackShark v2 Mi hocam
Şimdi farkettim. Gamenote olanı isteyeceğim sanırım. O para pembeye verilmezv2x daha iyi. Ama dediğim gibi, pembe satılıyor şu an. Diğer renkleriyse çok pahalı o kadar verilmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.