GamePower Jin vs Pusat Gaming Headset Lite

CyberCode42

Hectopat

Selamlar, bu iki kulaklık arasında hangisi daha iyidir? eğer ikiside değilse Max 200TL bütçem var, daha üstüne en fazla 220 olur, daha da çıkamam :( Varsa öneriniz ben en iyi olarak bu ikiliyi gördüm 200 TL bandında.

Selamlar, bu iki kulaklık arasında hangisi daha iyidir? Eğer ikisi de değilse Max 200TL bütçem var, daha üstüne en fazla 220 olur, daha da çıkamam :( varsa öneriniz ben en iyi olarak bu ikiliyi gördüm 200 TL bandında.

Tercihim Monster olandan olurdu, Gamepower gibi markalar güven vermiyor.

Gamepower JIN hoş bir model. Sanırım ses gitmeme veya tek tarafın bozulması gibi sorunları olan varmış forumda öyle okudum ama kimin ne zaman başına gelmiş belli değil. Gamepower kelimesi yasaklı kelime 😀 Zaten şuan stokta yok yaz ortasına kadar da stoklara gelmeyecek. Monster alabilirsin en azından teknik servis olarak kafan rahat olur.

Al geç.
Yanlış anlamazsan bir şey soracağım, forumda tavsiye edilen kulaklıklar neden hep aynı?

1.Sharkoon
2.Gamenote
3.Redragon

Bunlardan ayrı bir de Tronsmart Sono ile Corsair HS35 var. Başka kulaklık yok.

Yanlış anlamazsan bir şey soracağım, forumda tavsiye edilen kulaklıklar neden hep aynı?

1.Sharkoon
2.Gamenote
3.Redragon

Bunlardan ayrı bir de Tronsmart Sono ile Corsair HS35 var. Başka kulaklık yok.
Garantisi iyi, Çin'de merdiven altı üreten marka değiller ve gayet iyi ürünler. Corsair HS35 pek önerilmiyor.

arkadaşlar, güzel yorumlarınız için teşekkürler. HP Pavilion 400 Aldım Kulaklık gayet güzel sadece tek jak girişli ona adaptör alıp bunu da halledicem. Konu Çözülmüştür. Kapatılabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı