Gamepower kaze T10 24″ 200Hz 0.5ms alınır mı?

Selamlar dostum, çok teşekkürler. Az önce tebilon firmasından kolay gelsin kargosunu seçerek satın aldım. Almadan önce birkaç videosunu da izledim, genel olarak okey gibiydi. Gamepower ile Gigabyte zaten karşılaştırılamaz. Para bulmak çözümünu kullanan arkadaş bunun gibi bilinir marka ürünleri bulursa daha iyi olur. :)
Hayırlı olsun hocam.

Selamlar dostum, çok teşekkürler. Az önce tebilon firmasından kolay gelsin kargosunu seçerek satın aldım. Almadan önce birkaç videosunu da izledim, genel olarak okey gibiydi. Gamepower ile Gigabyte zaten karşılaştırılamaz. Para bulmak çözümünu kullanan arkadaş bunun gibi bilinir marka ürünleri bulursa daha iyi olur. :)
Hangisini aldın dostum?

Hangisini aldın dostum?
Gigabyte G25F2 aldım hocam fakat ölü piksel çıktı. Benim pek umrumda değil şans işi olduğu için. Kargo,servis ve değişim/tamir hiç uğraşamam dedim.

Bunun dışında çok güzel bir monitör. İyi ki almışım. Kısaca bahsetmem gerekirse;

1 - Monitörü tutan ayak sağlam, metal malzeme.
2 - Asansörü güzel çalışıyor, takılma ya da düşme görmedim şuana kadar.
3 - Pivotu sorunsuz.
4- Kabloları görmek istemezsen monitör ayağa takılan bir kelepçe mevcut, bunun sayesinde toplarlayabilirsin.
5 - Renkler biraz daha canlı ve doğru gibi geldi diğer monitörüme göre. Diğer monitörüm Acer KG272 M3
6 - Panelin alt kısmında ısınma oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı