Gamepower Kaze T20 alınır mı?

Arda7181

Femtopat
Daha fazla  
27inç 200Hz 0.5 ms Fast IPS kendi hoparlörü de var ve sadece 5.000TL. Önerilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
27inç 200Hz 0.5 ms Fast IPS kendi hoparlörü de var ve sadece 5.000TL. Önerilir mi?

Almayın aldırmayın 11 gün oldu ürünü alalı 1 gündür deli oldum. 1K 2K fazla verin kaliteli ürün alın. Şu sorunu yaşıyorum monitörde YouTube veya farki sitelerde ekran anlık gidip gidip geliyordu ilk başlarda fazla olmuyordu ama sonradan sürekli olmaya başladı.

Aynı sorun Gamepower'ın hepsinde varç hepsi kronik herhalde CT10 modelinde de var o sorun.
Teşekkürler G25F2 alacağım büyük ihtimalle.

Aynı sorun Gamepower'ın hepsinde varç hepsi kronik herhalde CT10 modelinde de var o sorun.

Ben sorunu şu şekilde çözdüm belki birilerine faydası olur. Monitörün ayağını çıkardım HDMI kablosuyla bağladım ve monitörü direk masaya koydum böyle çözüm buldum.

Bu arada bütçen varsa 27 inç almanı tavsiye ederim GS27fa bunu alabilirsin.

H25t7 al. G25f2 ile aynı paneli kullanıyor. Arka aydınlatması da kaliteli. Boşuna ekstradan para verme.

H25T7 al. G25F2 ile aynı paneli kullanıyor. Arka aydınlatması da kaliteli. Boşuna ekstradan para verme.

Hocam inceledim de sizin attığınız overclocklu hali 200Hz G25 direkt 200 Hz bir de pilot avantajı var gibi sanki.

Hocam inceledim de sizin attığınız overclocklu hali 200Hz G25 direkt 200 Hz bir de pilot avantajı var gibi sanki.
G25 de 180hz, overclock ile 200hz oluyor. Sitesinde belirtmemişler.

G25 de 180Hz, overclock ile 200Hz oluyor. Sitesinde belirtmemişler.

Doğrudur TR inceleme yapanlarda bulamadım Hz değerlerini.
G25'in ms ine 1 ms yazmışlar ama şimdiki izledigim videolarda 3 4 çıkıyor çok değişik ya.

Doğrudur TR inceleme yapanlarda bulamadım Hz değerlerini.
G25'in ms ine 1 ms yazmışlar ama şimdiki izledigim videolarda 3 4 çıkıyor çok değişik ya.
Hepsi aynı. Bu bütçede 1ms monitör yok.

Sağ olun hocam.
Peki KTC markası iyi midir pek duymadım da?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…