Gamepower Kaze T20 alınır mı?

Sağ olun hocam.
Peki KTC markası iyi midir pek duymadım da?
IMG_3716.jpeg

H25T7 al. G25F2 ile aynı paneli kullanıyor. Arka aydınlatması da kaliteli. Boşuna ekstradan para verme.

:d Gigabyte ile KTC'yi bir tutanı da ilk defa duydum neyse şimdiden hayırlı olsun.

Hocam inceledimde sizin attığınız overclocklu hali 200Hz G25 direkt 200 Hz bir de pilot avantajı var gibi sanki.

R24e G3 LS24DG302euxuf bu ikisinden birisin al geç KTC'ye filan bulaşma aldıktan sonra servis servis gezersin.

Son düzenleyen: Moderatör:
:d Gigabyte ile KTC'yi bir tutanıda ilk defa duydum neyse şimdiden hayırlı olsun.

R24e G3 LS24DG302euxuf bu ikisinden birisin al geç KTC'ye filan bulaşma aldıktan sonra servis servis gezersin​

Gamepower gibi bir marka kullanıp sorun yaşadıktan sonra KTC'ye sallaman komik kaçmış. Birisi etiket basan marka birisi ekran üreten marka. KTC'yi tanımıyor olabilirsin bu normal, 2021'e kadar kendi KTC markalı ürünlerini duyurmamışlardı çünkü. Sana csot, tpv Technology, boe, auo vb markaları sorsam anca bakarsın. TR de reklamı yapılmıyor veya ürün satmıyorlar diye dandik marka olmuyor.

Eyvallah dandik marka kullanıp sorun yaşamışsın, doğal olarak dandik marka alıp sorun yaşama gibisinden uyarıyorsun. Güzel davranış ama bilmediğin bir şey var KTC dandik değil. Gamepower profesyonel incelemeciler tarafından inceleniyor mu? Displayspecifications da Gamepower'ı aratsan bulamazsın. Yurt dışında adı sanı bilinmiş profesyonel olmuş, monitörleri artık iş haline getirmiş profesyonellerden bahsediyorum. Gamepower'ı PC monitors info, TFT central, techless, ımartz, the display guy, TechPowerUp vb teknoloji kanalları inceliyor mu? Gamepower dediğimiz marka Samsung, ViewSonic, nec vb markalara ekran üretiyor mu? Veya premium model monitör üretip bilindik markalara ürün tedarik ediyor mu? Veya LG ile birlikte çalışıyorlar mı? Gamepower OEM üretici mi? Fason marka kullanıp düzgün markalara sallamayın.

Diyeceksin şimdi madem bu kadar iyi neden adını duymadık diye, aç makaleyi oku onu da kendin öğren. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Bana sallamak yerine attığım rehberi okusaydın bu dediklerimin bir kısmını öğrenebilirdin zaten.

Birde g3 önermiş, şimdi fark ettim. Sandığımdan da bilgisizsin. Foruma katılalı 1 ay olmuş olmamış daha 5 tane mesajın var, monitör konularına biraz bak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı