Laptopa bağlayıp ikinci monitör yapmak için Gamepower kaze T20 almayı düşünüyorum fakat nasıl bağlayacağımı anlamadım. DisplayPort kablosuyla 200Hz'e ulaşıyormuş ve kutudan DisplayPort kablosu çıkıyormuş, laptoplarda bu kabloyu bağlayabileceğim bir çıkış oluyor mu yoksa bir dönüştürücü vs almam gerekiyor mu? Dönüştürücü alınca Hz değerinde düşmeler olur mu? Tam performans alabilir miyim? Bilen var mı?
Ya hocam monitör YouTube'da veya chroomda ekran anlık gidip geliyor iade işlemi ile uğraşmak istemediğim için iade etmedim ama bu monitörde kronik sorun
oyundayken sorun yok ama bu söylediğim uygulamalarda gidiyor chrooma gamepower kaze t
20 ekran gidip gelme sorunu yaz bak onlara orayada atmıştım görebilirsin ordan
Bir de direkt Type-C DisplayPort kabloları var dönüştürücü gibi olmadan onların üzerinde 4K /120Hz 1080p 144Hz gibi desteklediği Max Hz değerleri var bu attığım üründe böyle bir sınır var mıdır 200Hz alabilir miyim sizce
Bir de direkt Type-C DisplayPort kabloları var dönüştürücü gibi olmadan onların üzerinde 4K /120Hz 1080p 144Hz gibi desteklediği Max Hz değerleri var bu attığım üründe böyle bir sınır var mıdır 200Hz alabilir miyim sizce
oyundayken sorun yok ama bu söylediğim uygulamalarda gidiyor chrooma gamepower kaze t
20 ekran gidip gelme sorunu yaz bak onlara orayada atmıştım görebilirsin ordan
Baktım gerçekten ilginç. Senden başka bu sorunu yaşayan birilerini duydun mu ? Başka monitör mü baksam ama en f/p bu model gibi duruyor 27 inç ips monitörler içerisinde bu fiyatta karşılığı yok
Merhaba monitörü aldım DisplayPort girişiyle adaptörden Type-C olarak laptopuma bağladım ama monitör no signal found diyor. Sebebi ne olabilir sizce? Nasıl çözebilirim?
Baktım gerçekten ilginç. Senden başka bu sorunu yaşayan birilerini duydun mu? Başka monitör mü baksam ama en F/P bu model gibi duruyor 27 inç IPS monitörler içerisinde bu fiyatta karşılığı yok
Merhaba monitörü aldım DisplayPort girişiyle adaptörden Type-C olarak laptopuma bağladım ama monitör no signal found diyor. Sebebi ne olabilir sizce? Nasıl çözebilirim?