Bu kulaklık nasıldır? Dip ses sorunu varmış fakat kulağım iyi duymuyor boştayken bile anlamıyorum mikrofon kalitesi ve 53 mm ses sürücüsü ilgimi çekti dip ses harici bir sorunu yoksa almayı düşünüyorum.
Hocam herkes alınmaz diyor asıl soru neden alınmaz ben bunu soruyordum dip ses harici ne sorunu varGamepower ürünleri genel olarak tavsiye edilmiyor. Alternatiflere yönelmelisiniz bence.
Hocam herkes alınmaz diyor asıl soru neden alınmaz ben bunu soruyordum dip ses harici ne sorunu var
Hocam herkes alınmaz diyor asıl soru neden alınmaz ben bunu soruyordum dip ses harici ne sorunu var
Kullanım ömrü, malzeme kalitesi...Hocam herkes alınmaz diyor asıl soru neden alınmaz ben bunu soruyordum dip ses harici ne sorunu var
Fason ürün, birçok hocamın ismi değiştiği için etiketleyemiyorum ancak kendileri de biliyorlar. Direkt GamePower markası kötü zaten.Hocam herkes alınmaz diyor asıl soru neden alınmaz ben bunu soruyordum dip ses harici ne sorunu var
Bu fiyat bandında önerileriniz nedirFason ürün, birçok hocamın ismi değiştiği için etiketleyemiyorum ancak kendileri de biliyorlar. Direkt GamePower markası kötü zaten.
Bu fiyat bandında önerileriniz nedirKullanım ömrü, malzeme kalitesi...
Hocam herkes alınmaz diyor asıl soru neden alınmaz ben bunu soruyordum dip ses harici ne sorunu var.
Hocam herkes alınmaz diyor asıl soru neden alınmaz ben bunu soruyordum dip ses harici ne sorunu var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.