Gamepower Kizaru Pro vs Kyruse Pro vs Kai Titanium

lalapoxxxxx123

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba bu üçü arasından bir kulaklık alacağım, herhangi başka bir kulaklık önermeyin. Bu 3 kulaklık arasından size + ve - bulduğum yönleri paylaşacağım.

• Kizaru Pro'nun hoparlör dB yüksekliği ve mikrofonu diğer ikisine göre kat kat daha iyi ama kablo kalitesi olarak diğerlerine göre daha kötü.
  • Kai Titanium görünüş olarak ve kablo kalitesi olarak daha iyi (örgülü yapıya sahip)
  • Kyruse Pro'nun ise rahatlık açısından daha iyi olduğunu söylüyorlar.

Benim için önemli olan kablo kalitesi ve mikrofon açıkçası, sizce bu üç kulaklık arasından en iyisi hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam konu açıklamasında başka kulaklık önerilmesini istemediğimi belirtmiştim lütfen okurken dikkat edin.
Bu üç kulaklık arasında seçim yapacağım Gamepower daha önce de kullandığım denilenin aksine kötü bulmadığım bir ürün o yüzden model yükselteceğim.
Bu üç tanesi arasında öneriniz var mı?

Hocam konu açıklamasında başka kulaklık önerilmesini istemediğimi belirtmiştim lütfen okurken dikkat edin.
Bu üç kulaklık arasında seçim yapacağım Gamepower daha önce de kullandığım denilenin aksine kötü bulmadığım bir ürün o yüzden model yükselteceğim.
Bu üç tanesi arasında öneriniz var mı?

Ben senin iyiliğin için öneride bulundum. Game Power dışında iyi bir markanın ürününü kullanmadiysan aradaki farkı kaliteyi bilemezsin. Ben Game Power Mihawk ve kızaru modellerini kullandıktan sonra SteelSeries kulaklıklara geçtim, aradaki kalite farkıni o zaman gördüm.

Ben senin iyiliğin için öneride bulundum. Game Power dışında iyi bir markanın ürününü kullanmadiysan aradaki farkı kaliteyi bilemezsin. Ben Game Power Mihawk ve kızaru modellerini kullandıktan sonra SteelSeries kulaklıklara geçtim, aradaki kalite farkıni o zaman gördüm.
önerin için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı