- Makaleler
- 4
Önerdiğimi nereden çıkardın? Ben ASUS kulaklıkların fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum. ASUS kalibresinde oldukları için daha pahalı oluyorlar. Ayrıca ASUS ses ürünleri konusunda başarılı bir marka değil.
Önermiyorum deyip link model söylediğiniz için dedim. Teşekkür ederim.
%1 geri dönüş oranı.![]()
Ben Gamepower'ın kulaklığında sorun yaşamadım Gamepower ıcarus'un sensörü bozuldu garantiye gönderdik yapıp gönderdiler. Şimdi ben size bu iki modelden hangisi diyorum, sizde bana şikayetvardan geri dönüş oranını atıyorsunuz.

SteelSeries - Şikayetvar
SteelSeries şikayet, iletişim, SteelSeries yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! SteelSeries için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı ...

SteelSeries - Şikayetvar
SteelSeries şikayet, iletişim, SteelSeries yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! SteelSeries için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı ...

Elimde Medusa modeli de mevcut. 1 yılı aşkın süredir sorunsuz kullanınca küçük kardeşim içinde kizaru modelini tercih etmiştim. Kizaru modeli 1 ayda dediğim gibi bozuldu zaten. Medusa modeli ise arada sol tarafından ses gelmemeye başladı. Yani dediğiniz gibi bu markalarda kronik bir problem sanırım. Konu sahibi başka marka önermeyin dediği için bizimde yapabileceğimiz bir şey yok açıkçası.
Peki Ranger nasıl olur?