Gamepower Kizaru vs Gamepower Ranger

Önerdiğimi nereden çıkardın? Ben ASUS kulaklıkların fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum. ASUS kalibresinde oldukları için daha pahalı oluyorlar. Ayrıca ASUS ses ürünleri konusunda başarılı bir marka değil.

Önermiyorum deyip link model söylediğiniz için dedim. Teşekkür ederim.

%1 geri dönüş oranı. 😅

Ben Gamepower'ın kulaklığında sorun yaşamadım Gamepower ıcarus'un sensörü bozuldu garantiye gönderdik yapıp gönderdiler. Şimdi ben size bu iki modelden hangisi diyorum, sizde bana şikayetvardan geri dönüş oranını atıyorsunuz.
%3 geri dönüş oranı 😅.
%3 geri dönüş oranı 😅.
Elimde Medusa modeli de mevcut. 1 yılı aşkın süredir sorunsuz kullanınca küçük kardeşim içinde kizaru modelini tercih etmiştim. Kizaru modeli 1 ayda dediğim gibi bozuldu zaten. Medusa modeli ise arada sol tarafından ses gelmemeye başladı. Yani dediğiniz gibi bu markalarda kronik bir problem sanırım. Konu sahibi başka marka önermeyin dediği için bizimde yapabileceğimiz bir şey yok açıkçası.

Peki Ranger nasıl olur?

Peki Ranger nasıl olur?

HMM anladım Ranger nasıldır?

Ranger modeli hakkında bilgim yok maalesef. Başka marka tavsiyesi istemediğiniz içinde yapabileceğim bir şey yok açıkçası.
Ben Gamepower'ın kulaklığında sorun yaşamadım Gamepower ıcarus'un sensörü bozuldu garantiye gönderdik yapıp gönderdiler. Şimdi ben size bu iki modelden hangisi diyorum, sizde bana şikayetvardan geri dönüş oranını atıyorsunuz.
Aslında şikayetvar gibi yerlerden geri dönüş yapmaları normal çünkü Gamepower, Rampage gibi markalar forum içerisinde pek önerilmez zaten. Bir markanın ürününü kullanıp da sorun yaşamamanız o markaya ait başka bir üründe sorun yaşamayacağınızın anlamına gelmez diye düşünüyorum. Sonuçta teknoloji şans işidir. Yani kaliteli olarak bilinen Logitech gibi markalarda da sorun yaşanabilir ki yaşamışlığım var zaten. Gamepower, Rampage gibi markaların özellikle ekipmanları bir Logitech ya da SteelSeries kalitesinde olduğunu düşünmüyorum. Ben birçok markaya ait ekipmanlar kullandım. Sorun yaşadıklarımda illa ki oldu. Logitech ya da SteelSeries gibi kaliteli olarak bilinen markaları tercih ederken sadece marka olarak değil de marka model bazında inceleme yapıp ona göre tercih etmenizi öneririm. Naçizane tavsiyem ise o kadar bütçe ile kaliteli olarak bilinen Logitech, SteelSeries, Corsair gibi ürünlere bakabilirsiniz. Sanırım Gamepower markasını seviniyorsunuz ve yanlış anlamayın yani hiçbir markayı kötülemiyorum. Son tercih sizin sonuçta. Forum içerisinde insanlarda doğal olarak kendi fikirlerini dile getiriyor o kadar.

Son düzenleme:
Ranger modeli hakkında bilgim yok maalesef. Başka marka tavsiyesi istemediğiniz içinde yapabileceğim bir şey yok açıkçası.

Aslında şikayetvar gibi yerlerden geri dönüş yapmaları normal çünkü Gamepower, Rampage gibi markalar forum içerisinde pek önerilmez zaten. Bir markanın ürününü kullanıp da sorun yaşamamanız o markaya ait başka bir üründe sorun yaşamayacağınızın anlamına gelmez diye düşünüyorum. Sonuçta teknoloji şans işidir. Yani kaliteli olarak bilinen Logitech gibi markalarda da sorun yaşanabilir ki yaşamışlığım var zaten. Gamepower, Rampage gibi markaların özellikle ekipmanları bir Logitech ya da SteelSeries kalitesinde olduğunu düşünmüyorum. Ben birçok markaya ait ekipmanlar kullandım. Sorun yaşadıklarımda illa ki oldu. Logitech ya da SteelSeries gibi kaliteli olarak bilinen markaları tercih ederken sadece marka olarak değil de marka model bazında inceleme yapıp ona göre tercih etmenizi öneririm. Naçizane tavsiyem ise o kadar bütçe ile kaliteli olarak bilinen Logitech, SteelSeries, Corsair gibi ürünlere bakabilirsiniz. Sanırım Gamepower markasını seviniyorsunuz ve yanlış anlamayın yani hiçbir markayı kötülemiyorum. Son tercih sizin sonuçta. Forum içerisinde insanlarda doğal olarak kendi fikirlerini dile getiriyor o kadar.

Yazılanlar sonucu yeni önerilere açığım. Verebilirsiniz öneri.
Gamepower fanboyu falan değilim ama olay şu:
Arctis 1 aldım ses uzaktan geliyor gibiydi iade ettim.
Logitech G332 SE aldım kulak yastığı ve kafa bandı çok sertti iade ettim.
Corsair HS60 aldım ses kalitesi vs. çok güzeldi ama kafada fazla iz yapıyordu ve biraz da sıkıyordu.
Gamepower Magnus v2'den şu anda memnun olduğum için ister istemez Gamepower'a yöneliyorum. Gamepower ıcarus mouseda aynı şekilde. Hatta onun sensörü bozuldu garantiye gönderdik tamir edip gönderdiler. Öneri olarak ASUS TUF H7 7.1 geldi. Onu araştıracağım. Rica etsem sizde öneri verebilir misiniz? Umarım Gamepower tercihimin nedenini okuyanlar anlamıştır 🙂.

Önermiyorum deyip link model söylediğiniz için dedim. Teşekkür ederim.

%3 geri dönüş oranı 😅.
%3 geri dönüş oranı 😅.

Peki Ranger nasıl olur?
3 kat daha iyi olduğu gerçeği değişmiyor. 🤣

Bahaneniz bu mu?
Ürün alırken Şikayetvar'ı çok da dikkate almamak lazım.
Beyler vazgeçtim iade ettiğim kulaklığın bir üst modeli olan Logitech G432 almaya karar verdim. Telefonda kullanmak için USB-3.5mm jack dönüştürücü alsam olur mu? Logitech olduğı için içim rahatta olur hem. Ergonomi olarak da 2 gün falan deneyeceğim. Kafamı HS60 kadar sıkmıyordu diye hatırlıyorum.
Asmadım ise kendimi yine de sağlama almak. Ancak klavye tercihim muhtemelen Corsair K55, mouse tercihim de Zowie veya Logitech olacak.
Asmadım olmuş amacım olacak.
G432 700TL civarındaymış G332 SE diye düzeltelim iade ettiğim kulaklığın aynısı.

Son düzenleme:
Sana önceki konunda da demiştim, alabiliyorsan MH630 veya HS35 al. James Donkey/Gamepower bu kulaklıklara rakip olabilecek ürünler değiller.

Bence HS35 mikrofon kalitesi pek iyi değil kizaru fiyatına göre daha iyi ses kalitesi ve mikrofon kalitesine sahip. Üstüne biraz daha koyulup HS60 veya HS75 alınmalı ama dediğim gibi HS35 mikrofon kalitesi bakımından pek tatmin edici değil.

Bence HS35 mikrofon kalitesi pek iyi değil kizaru fiyatına göre daha iyi ses kalitesi ve mikrofon kalitesine sahip. Üstüne biraz daha koyulup HS60 veya HS75 alınmalı ama dediğim gibi HS35 mikrofon kalitesi bakımından pek tatmin edici değil.

Emin ol HS serisine haptic harici değmez. Konfor az. Kafanı çok sıkıyor. Bu da ses kalitesi iyi bile olsa ürünü gölgeliyor.
Kizaru'ya gelirsek, bir ay sonra sol kulağın gitmesi gibi kronik sorunları. Kafa bandı incecik.

Başka marka önermeyin lütfen.
Gamepower kizaru mu yoksa Gamepower Ranger mı?
Kizaru hakkında daha fazla fikir sahibiyim ve görünüşü daha güzel geliyor. Kulak yastıkları daha rahat duruyor.
Ranger hakkında Türkçe inceleme bulamadım. Fazla fikir sahibi değilim. Kizaru'ya artısı kafa bandı daha rahat duruyor.
Bir sorum daha var. USB-3.5mm jak dönüştürücü alsam telefonda da kullanabilir miyim?
kardeş sana bi sorum olacak ? Acaba kulaklık aldın mı ? Aldıysan hangisini aldın. Ve memnun musun ? Geri dönüş yaparsan sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı